Beauty Talk w/ Mia

It's time for another dive into a beauty lover's makeup bag! And who's makeup bag it's gonna be this month? A girl who love dots and pink and dots again? Yep you've guessed it right, it's Mia! We finally met a few weeks ago and I couldn't be happier to get such a friend! If you're not familiar with her blog you can check it out here but let's talk beauty now! 

Skincare is the way to make your skin look and feel better and Mia found her holy grail product in Clinique's Turnaround Overnight. This is actually her third bottle of this overnight treatment/advanced moisturiser and it's the only one where she really saw the results. On a daily basis she usually uses the NUXE Anti-Fatigue Moisturising Cream which works nice as well. Taking your makeup off is another important step of skincare routine and for this one Mia's all bout the Bioderma Sensibio range which most of you heard of!

Mia's daily makeup is all about those nude shades! She's not really into primers (which we have in common) and the base she uses now is the L'Oréal Skin Perfection BB Cream which she actually got from L'Oréal. It's a great base for those of you with dry skin as it's nice and hydrating. Mia's holy grail concealer has to be the Maybelline Affinitone - she suffers with dark circles and this is the only thing that really covers them. Sticking with base her favourite bronzer/contour is the Benefit Hoola Bronzer which is uses all year round! One of my favourite parts (and I guess Mia's as well) is blush and I can see why this Bobbi Brown Pink Sugar is the one she always comes back to! A fresh pink blush with a bit of shimmer? Yes please. Another thing we have in common is the love for cream highlighters and this one from Benefit (it's the Whatt's Up) is just dreamy. If you're looking for a subtle champagne highlight, go for this one! And yep you've guessed it again - Mia's favourite brand is Benefit! Onto eyes now! As mentioned before Mia is all about those neutral shades when it comes to makeup. Two palettes she brought with her were the Urban Decay Naked Basics & MAC x Riri Smoked Cacoa which is her all time favourite eyeshadow palette but sadly it was a limited edition. When doing a cat eye Mia's best friend is the Topshop Magic Liner which she finds really easy to use. The mascara of choice is the Bourjois 1 Seconde which is has quite similar results as her favourite Benefit They Are Real. Did we forget about brows? Not at all! If I see this Benefit Gimme Brow in another beauty bag I'm gonna go crazy. I try to convince myself I don't need another brow product but Mia made me think I do (once again). 

Can we talk about Mia's lips for a bit? Oh my I wish I had such a beaut lips. Her current favourites are the MAC Dervish lip pencil and Mehr lipstick. Both not that famous but amazing! one thing that surprised me was that Mia likes lip glosses! The one she showed me is also my favourite one - the Clarins Instant Light Lip Perfector in the shade 05. Love love. 

Are you using any of these products? 
Hope you liked this post and don't forget to check out Mia's blog!


CZ
Je na čase se podívat do další kosmetické taštičky! No a čí kosmetická taštička to bude tentokrát? Puntíky, růžová a zase puntíky? Ano, dneska se podíváme, jaké produkty ráda používá Mia. Před pár týdny jsme se konečně poznaly osobně a zavzpomínaly na všechny ty blogovací začátky a bylo to super! Teď už ale zpátky ke kosmetice!

Péče o pleť je hlavní cestou, jak se dostat ke krásné a bezproblémové pokožce. Mia našla svůj svatý grál u Clinique a to v podobě nočního krému Turnaround Overnight! Je to jediný krém, u kterého si všimla viditelných výsledků a také díky tomu je to její již třetí balení. Na den si oblíbila NUXE Anti-Fatigue Moisturising Cream a co se odličovací rutiny týče, je bezmezně věrná řade Sensibio od Biodermy

V oblasti denního líčení má Mia nejraději nude odstíny a takové líčení, které podtrhne vaše silné stránky. Primery nemá příliš v lásce, v čemž jsme si podobné. Poslední dobou si oblíbila L'Oréal Skin Perfection BB Cream, který dostala od L'Oréal a překvapivě jí velmi vyhovuje a vám se sušší pletí bude také. Jelikož Mia trpí na kruhy pod očima, bylo třeba si najít ten správný korektor. Ten našla v Maybelline Affinitone - ten se tu v beauty talku objevuje již podruhé, ne-li potřetí! Produktem, který Mia používá běžně po celý rok, je rozhodně Benefit Hoola, který je skvělý jak na konturování, tak jako bronzer pro dodání toho krásného sunkissed looku. Ahh jak já zbožňuju tvářenky! Vůbec se nedivím, že je tahle Bobbi Brown Pink Sugar Mii oblíbená. Komu by se nelíbila narůžovělá tvářenka s trochou třpytek? Další věc, kterou máme s Miou společnou je rozhodně láska ke krémových rozjasňovačům. Tenhle od Benefitu (Whatt's Up?) má nádhernou champagne barvu a na tvářích vypadá skvěle! Teď už ale k líčení očí. Jak jsem již zmínila, Mia má nejvíce v oblibě neutrální líčení, které pouze podtrhne celý look. Přinesla s sebou dvě paletky a ty bych si já bez problémů dokázala odnést domů: Urban Decay Naked Basics & MAC x Riri Smoked Cacoa, což je nádherná paletka, bohužel se ale jedná o limitku. Pokud se Mia rozhodně pro výraznější linku, sahá většinou pro Topshop Magic Liner, jelikož jí aplikace pomocí fixy přijde nejjednodušší. Možná si pamatujete na Miin článek o Benefit They're Real řasence (ano, Benefit je Mii nejoblíbenější značka). Tahle Bourjois 1 Seconde má podobné výsledky a řadí se mezi Mii nejoblíbenější. A skoro bych až zapomněla na obočí! Jestli ještě jednou v nějakém beauty talku uslyším o Benefit Gimme Brow, asi se zblázním. Stále se přesvědčuju, že další produkt na obočí prostě nepotřebuju, achjo.

Můžeme teď jen v rychlosti zmínit Mii rty? Aah, kéž bych taky také měla! Její nynější oblíbené lip combo je následující: MAC Dervish tužka, MAC Mehr rtěnka a Clarins Instant Light Lip Perfector in the shade 05. Mia má překvapivě v oblibě lesky na rty a to i ty hutnější. Tohle lip combo je tak nějak 'my lips but better' a musím říct, že se mi víc než líbí! 

Zaujal vás nějaký produkt? 
Doufám, že se vám článek líbil a určitě se nezapomeňte také podívat na Kissbook!



4 komentáře

  1. Jestli si ještě jednou přečtu takovou chválu na Benefit, budu si muset taky něco pořídit a utratím nejspíš veškeré úspory najednou :D Momentálně bych ani nevěděla, co čem sáhnout dřív :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha jsem na tom úplně stejně! Já už skoro běžím pro ten Gimme Brow :D

      Vymazat
  2. Turnaround overnight jsem měla vzorek a jakmile mi dojde můj noční krém (od Nivey, supervyživující), tak si pořídím tento, protože byl skvělý a taky jsem hned viděla výsledky! :)

    Gimme brow od Benefit vypadá dobře, já se té značce stále vyhýbám, protože mi ty obaly prostě vůbec nejsou sympatické :D ale asi vyzkouším, kdysi jsem měla denní krém od nich a byl super..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Tyjo já ho asi budu muset taky vyzkoušet! Jinak mě Benefit obaly taky nikdy moc nebraly, zato s jejich obsahem jsem poslední dobou nadmíru spokojená! :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig