Life Update #1: Being Boring & New Flat


Today's post actually should have been a #FOTD finally. But as I'm now still in my bed and ill that didn't really work out. So I'm gonna walk you through my activities in the past few weeks, let you know what I've been up to etc. January is not overly exciting month, right? It always means exams and stress, the weather is not nice at all and everything is just boring. But I've passed all of my exams which is always good and now I'm free till the third week of February. Yay! But let's take a look at the pics!
____________________________________

CZ
Dnešní článek měl být původně po dlouhé době zase #FOTD. Jelikož ale ležím nemocná v posteli, moc to nevyšlo (i když můj pokus o nalíčení se, během nemoci, by vás určitě pobavil!). Místo toho vás tedy dneska provedu tím, co jsme v posledních pár týdnech dělala a jak jsem se měla. Leden je většinou pěkně nudný a letos tomu nebylo jinak. Díky bohu jsem ale zvládla všechny zkoušky, což ve vždycky fajn a teď mám až do půlky února volno. Hurá! Pojďme se ale podívat na fotky!



I've made the Essie Button Power Protein Soup as a part of procrastination and oh man. It was good! If you love beans and roasted veggies then give it a go! (recipe here)
______________________________________

V rámci prokrastinace jsem konečně vyzkoušela udělat Power Protein Soup, kterou jsem před pár měsíci viděla u Essie. A musím jí dát za pravdu, je vážně skvělá! (recept najedete tady)




Sadly I spent most of January studying and being jelly of my baby brother (he's wathing Peppa Pig ALL THE TIME these days and I want to do so as well lol). My studying routine has been interupted but a lovely lette by Kiehl's and I'm seriously in love with their customer's service!
______________________________________

Bohužel jsem ale i tak většinu měsíce strávila nad tunou učení a taky tím, že jsem záviděla bráškovi, který koukal na Prasátko Pepina (můžu být znovu tak malá, jako je on, prosím?). Velkou radost mi při učení udělal děkovný dopis od Kiehl's, ve kterém byl i vzoreček mé oblíbené hydratační masky. Jejich zákaznický servis je vážně na jedničku!

I've been helping boys with moving to their new flat last weekend and we seriously had so much fun. I was in need of a few days off and I couldn't ask for more. <3 . 
______________________________________

Minulý víkend jsem pomáhala Lukášovi a Ondrovi se stěhováním a bylo to skvělé. Vážně jsem potřebovala na chvíli vypnout a přesně to se taky stalo. <3 .

And I finished January with a bit of shopping (you have to treat yourself from time to time, right?). I finally got something from the Zara sales & I'm head over heels in love with my new shoes! I also got a new Clinique DDML+ which is my all time favourite & a limited edition set of Chubby Sticks. Also Lush sent me a few bits from their Valentine's Collection so thanks Lush! Review will be up sooner than you think! And a huge thanks to Lucas for these lovely tulips!*

I wish you all a great weekend and let me know what you've been up to in the past few weeks!
______________________________________

No a co by to bylo za měsíc bez nějakých těch nákupu. Konečně jsem se zašla podívat na slevy do Zary a odešla s těmihle krásnými (napůl neoprenovými) botičkami! V Clinique teď mají 200ml verzi mého nejoblíbenějšího DDML+ za cenu 125ml, takže pokud ho máte taky rádi, určitě se tam zastavte! A také mají 20% slevu na vánoční balíčky, takže jsem se zásobila oblíbenými Chubby Sticky. Včera mi z Lush přišel balíček s jejich novou Valentýnskou kolekcí a už teď jsem zamilovaná do Cupid's Love! Ještě jednou děkuji Lush a článek bude na blogu dřív, než si myslíte! A velký dík patří taky Lukášovi za tyhle krásné tulipány!

Přeji vám všem krásný víkend a napište mi do komentářů, jaký leden jste měli vy!

6 komentářů

  1. nevííš náhodou krásko, odkud je ta pepřenka a solnička na druhé fotce? <3

    p.s. ty boty jsou nádherné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zeptám se mamky přes víkend a napíšu ti zprávičku :* a děkuju <3

      Vymazat
  2. Super článek. Ty boty potřebuju. Protože černých bot mám hrooooozně málo. Znáš to určitě. :D :D
    A Kiehl's plánuji navštívit, takže se určitě registruji, protože to je fakt cool - ručně psané poděkování a vzorečky! To se člověk pak s radostí vrací.
    A s Cupid's love to máme stejně. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju Mio :) Haha právě, taky mám straašně málo černých bot, ale mají teď v Zaře vážně krásně, tak se tam skoč podívat :)
      A s Kiehl's nemůžu víc než souhlasit, byla jsem vážně nadšená :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig