(Late) Easy Sunday #22: Antipearle

I'm quite hard to please when it comes to jewellery. I'm not really into necklaces and the only thing I actually wear are rings. There's just something about them I love. But I find it really hard to find the ones that match my style while being bold and special. But I guess I finally found the one. 

You could already see my new Antipearle Small Tip Ring in my January favourites post but I thought the brand itself deserves one more separate post here on HL. I wanted to treat myself to a nice piece of jewellery for quite a long time so I finally decided to visit the Antipearle showroom after passing all of my exams and I'm more than happy I did. Marketa Dlouha Marova, the founder of Antipearle, has her passion in fashion, aesthetics and diving and those things are actually her biggest inspiration in terms of jewellery design. The jewellery pays tribute to the diversity of the underwater world and I have to admit I love it. Every single piece is special because of the genuine pearls and each one has an edge of punk as well as a luxury feel to it. The showroom itself is beyond beautiful for sure so if you happen to be in Prague anytime soon I highly recommed checking it out. But if you're not then take a look here and I promise you won't regret. Every girls needs a nice ring, right?

What about you? Are you a fan of jewellery?


CZ
Já a šperky, to je tak trochu kapitola sama o sobě. Dá mi velký problém najít takový šperk, který by mi celkově vyhovoval a nezačal mě po nějaké době nudit. Náhrdelníky nenosím téměř vůbec a vlastně jediné, co vážně nosím, jsou prstýnky. A teď jsem asi našla takový, který splňuje vše. 

Můj nový Antipearle Small Tip Ring jste již mohli vidět v předchozím článku, i tak si ale myslím, že si samotná značka zaslouží i samostatný post (a také jsem vám slíbila, že se s vámi podělím o nějaké mé oblíbené věci mimo kosmetiku). Myšlenka o koupi nějakého krásného a dražšího šperku mě pronásledovala už nějakou tu dobu, a tak jsem se po úspěšně ukončeném zkouškovém rozhodla konečně navštívit Antipearle showroom. A jsem víc než šťastná, že jsem tak učinila. Markéta Dlouhá Márová, zakladatelka značky Antipearle, čerpá inspiraci ve své lásce k módě, estetice a potápění. Samotné šperky v sobě odrážejí rozmanitost podmořského světa a musím říct, že jsem se do nich zamilovala. Každý šperk je svým způsobem jedinečný díky rozdílnosti říčních perel, které jsou při jejich výrobě použity a každý z nich v sobě snoubí spojení punku a luxusní módy, což je činí výjimečnými. Samotný showroom je nádherný a samotná jeho návštěva vás určitě potěší, takže pokud máte možnost ho navštívit, rozhodně neváhejte. A pokud ne, podívejte se alespoň sem, určitě nebudete litovat. Každá z nás totiž potřebuje alespoň jeden krásný prsten, no ne?

Co vy a šperky? 


2 komentáře

  1. Jé, jsem moc ráda, že jsi přidala i ten popis, to s tím potápěním a podmořským světem jsem vůbec netušila, jde to v těch špercích poznat! Já mám perly moc ráda, už mám prsten, náhrdelník i naušnice, ale jen takové ty klasické, tenhle desing je perfektní! Dost se mi líbí náramky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám radost, že se ti článek líbil :) Antipearle šperky jsou vážně božské, nad náramkem taky přemýšlím :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig