Fantastic Five: February


It's favourites time again! I have to admit these posts always remind me of how fast time flies and you know what? Hi Lychee is gonna turn one next month! Yay how exciting! Just a little sneak peek I want to let you know that I'm gonna do a birthday week as well as a giveaway to kinda thank you! But let's take a look at my February favourites now!

I'll try to keep it short and on point this time as my last post took an entire lifetime to get done! I've been keeping my makeup really basic during the month of February and I actually really liked it! My favourite nude lip option has been the L'Oréal Rouge Caresse in the shade Nude Ingenue (here). These are my favourite go-to lippies and this shade in particular works well with basically anything. I've also been trying to grow my eyebrows as much as I could and to be honest I'm not a fan of filling my brows while they're growing so I only used the L'Oréal Brow Plumper (here) during this past month. It adds a bit of something something but without looking too obvious. Lastly from the makeup department - the Stila Stay All Day Liquid Liner (here) is one of my favourite ones and I've been enjoying it in the shade Dark Brown this month. It's not as harsh as classic black liner but still gives a depth. If you follow me on Instagram you may know that I finally found the perfect burgundy nail polish. It's the Bobbi Brown Bordeaux (on nails here) from their Scotch on the Rocks Holiday 2014 Collection and I love it! Sadly it's a limited edition but the Port one is quite similar! Last but not least we have the Benefit Puff Off! here. I got this one from lovely Mia and I'm loving it! It has a cooling and calming effect and works really nice for de-puffing your eye area in the morning! Would you be interested in a full review on this one?

What have you been loving during the month of February?




CZ
Dnes mám pro vás tak trochu speciální oblíbence. Únor je posledním měsícem, za který jsem ještě oblíbence nikdy nedělala a víte co to znamená? Že v březnu bude Hi Lychee slavit první rok své existence. Hurá! A abych vás trochu navnadila, můžete se těšit na celý týden oslav a taky na mou první giveaway! Teď už ale zpátky k hlavnímu tématu tohoto článku. 

Budu se tentokrát snažit být co nevěčnější a nejstručnější, jelikož poslední článek byl vážně vyčerpávající. V únoru jsem si moc oblíbila co nejobyčejnější makeup a vlastně mi to neskutečně vyhovovalo. Není nad to ráno vstát, dát si jen řasenku (občas nějaké linky) a balzám na rty. Místo balzámu jsem ale nejčastěji používala L'Oréal Rouge Caresse v odstínu Nude Ingenue (tady). Celkově jsou to mé nejoblíbenější 'každodenní' rtěnky a tento odstín se hodí snad ke všemu. Taky jsem se tento měsíc snažila nechat své obočí tak, jak je a pořád ho netrhat a proto jsem si na jeho následnou úpravu nejvíc oblíbila L'Oréal Brow Plumper (tady). Jako poslední z té makeupové části jsem často používala  Stila Stay All Day Liquid Liner (tady), ovšem v té hnědé verzi, která nepůsobí tak 'tvrdě', jako klasická černá. Pokud mě sledujete na Instagramu, pak jste možná zaregistrovali, že jsem konečně objevila ten pravý vínový lak na nehty. Tím pravým je Bobbi Brown Bordeaux (na nehtech tady), který jsem našla v outletu Fashion Arena, kde odteď seženete starší limitky značek pod Esteé Lauder s cca 40% slevou. Takže pokud se vám třeba líbil tenhle lak z kolekce Scotch on the Rock, určitě tam zajeďte! Jako poslední bych ráda zmínila Benefit Puff Off!, který mi dala nejhodnější Mia, a i přestože ho zatím ještě testuji, jsem z nadšená! Má hrozně příjemný chladivý a zklidňující efekt a ráno je to pro mě takový druhý budíček. Měli byste zájem o samostatnou recenzi? 

Jaké produkty jste si v únoru oblíbili vy?


12 komentářů

  1. Lovely post and such simple products! The lipstick shade is the perfect nude!

    Jasmine | jasminehardingmakeup.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you so much Jasmine! The lipstick is a must have for me! :)

      Vymazat
  2. ten lak je krásný! já ted používám hodně burgundy lak od Maybelline, takový ten 7 days stay a je skvělý! mám v plánu ho dát do mých oblíbenců :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty už chci hrozně dlouho vyzkoušet, akorát úplně nevím, jestli se mi bude nějaká barva líbit.. No uvidíme :)

      Vymazat
  3. Tak ta Fashion Arena je super tip,musíš mě tam někdy vzít!;) Jinak lak krásný, navíc laky BB mám hrozně ráda, mají supr kvalitu.:) A recenzi na Puff si přečtu moc ráda.;)

    Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě tam spolu zajedeme! :) Ten co jsi měla dneska byl krásný!

      Vymazat
  4. také už jsem psala článek, mimo jiné tam je z kosmetiky heřmánkové čistící máslo od The Body Shop :) ten lak je láska už jen na první pohled - ta barvička! u Puff Off! mi přijde úplně geniální ten aplikátor ve tvaru žehličky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé na tu heřmánkovou řadu se chystám! Taky jsem se do něj hrozně zamilovala! :)

      Vymazat
  5. Musim nekdy vyrazit do Fashion areny, to je dobry tip. A ten lak je fakt nadherny. Loreal Brow Plumper mam taky a jsem s nim spokojena, super na rychlou upravu oboci. Jsem zvedava na stejny gel od Maybelline jestli bude podobny, drogerkove znacky to ted s produkty na oboci dobre rozjely :)
    Small Everyday Joys blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se tam znovu brzo chystám! :) Na ten Maybelline jsem taky koukala, ale příliš mě nezaujal ten velký kartáček, popravdě se aplikace s ním trochu bojím :D

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig