Beauty Talk: Zuzka

It’s time for another Beauty Talk! This time I teamed up with amazing Zuzka from Under the Sheats and we’ve had a nice little (ok quite a in-depth) talk about our favourite beauty products, about blogging itself and all that fun stuff. If you’re looking for a good quality beauty blog then she’s your gal! But let’s dive into her makeup bag now!   


I’ll start with a skincare per usual. Zuzka’s skin got a bit worse after new year so she had to change up her routine quite a lot. And that was when she found the Kiehl’s Midnight Recovery which changed her skin for better again. She also started using the Argital Allergen-Free Violet Cream for problematic skin which contains green clay which really seems to help her skin. In terms of makeup she’s  basically a fan of bright lips and neutral eyes but let’s také a closer loo! Her all time favourite base has to be the Revlon ColorStay Foundation in the shade 110 Ivory. She’s also a huge fan of highlighting products and the two she mentioned are Benefit HighBeam and MAC Lightscapade (which I know desperately need!). For blush Zuzka enjoys those nice pinky tones for example this F&F in the shade Fever. Now onto eyes! She brought this really nice nude matte eyeshadwo palette with her and it’s actually a Flormar Nude Dudes and I’m amazed! All of those shades look amazing and so versitile! Love. And of course a mascara! She actually got this Chanel Le Volume de Chanel Mascara in a sample size and didn’t like it at all, then she tried the full sized one at her friend’s and fell in love! Which reminds me of an important fact – never judge a product by it’s miniature! And lips just as bright as MAC Ruby Woo or Bourjois Pink Pong

But which products are the ones she couldn't live without? First thing she mentioned was hands down the Urban Decay Naked palette (which I also desperately need now!). And of course everyone's favourite NARS Radiant Creamy Concealer and the Too Faced Shadow Insurance. Last but not least we discussed some of the products she find special or products which has a special place in her heart. One of these is the La Roche-Posay Unifiance Foundation which is has been discontinued and a lovely Lancome quad which she got from her friend (and is great for traveling). 

Which product seems interesting to you? Hope you ejnoyed this post! 





CZ
Nový měsíc vždy znamená nový Beauty Talk. Pro ten dnešní jsem se sešla s nejmilejší Zuzkou z Under the Sheats a pokud hledáte kvalitní beauty blog, jste na správné cestě! My u kafe rychle (dobře, spíš hodně do hloubky) probraly všechny naše kosmetické oblíbence, blogování a prostě všechno. Teď už se ale pojďme podívat na Zuzky kosmetickou tašku! 

Jako vždy začnu s péči o pleť. Jelikož Zuzku poslední dobou začala zlobit pleť, bylo na čase konečně pořídit všemi opěvovaný Kiehl’s Midnight Recovery a ten si také nemůže vynachválit. Další produkt, který si v poslední době oblíbila je tenhle maličký vzoreček Argital Allergen-Free Violet Cream navržený speciálně pro problematickou pleť, který v sobě mimo jiné obsahuje také zelený jíl. Teď už ale k tomu hlavnímu - dekorativce. Zuzky denní makeup se vlastně skládá z výrazných rtů a nude očí, ale pojďme to vzít postupně. Její nejoblíbenější makeup je rozhodně Revlon ColorStay Foundation in the shade 110 Ivory, moc ráda má ovšem také všemožné rozjasňovače a jako dva hlavní zmínila Benefit HighBeam a MAC Lightscapade (který teď vážně potřebuju!). To vše doplnit příjemnou růžovou tvářenkou (na fotkách můžete vidět F&F in the shade Fever) a základ je hotový. Také vás hned zaujala ta krásná nude matná paletka očních stínů? Je to drogérková Flormar Nude Dudes a já bych ji označila jako skvělý dupe pro Urban Decay Basics 2. Samozřejmě nesmíme zapomenout na řasenku - tuhle Chanel Le Volume de Chanel Mascara si poprvé vyzkoušela v miniatuře a vůbec jí nevyhovovala, pak vyzkoušela klasickou u kamarádky a hned pro ni běžela. A jaké z toho plyne ponaučení? Nikdy nesuďte produkt podle jeho miniatury! A jak jsem již zmínila, celé líčení Zuzka většinou doplní něčím jako MAC Ruby Woo nebo Bourjois Pink Pong

Jaké jsou ovšem produkty, bez kterých by se neobešla? Jako první rozhodně stojí za zmínku Urban Decay Naked palette (kterou taky potřebuju, zvlášť kvůli Toasted!). A také všemi oblíbené NARS Radiant Creamy Concealer a skvělou bázi pod oční stíny Too Faced Shadow Insurance. Jako poslední jsme se chvíli bavily o produktech, které mají pro Zuzku nějaký speciální význam a mezi ty zařadila například La Roche-Posay Unifiance makeup, který si oblíbila, ale bohužel se již neprodává,  a také krásný Lancome quad, který dostala od kamarádky a je skvělý na cestování!

Jaký produkt vás zaujal? Doufám, že se vám článek líbil! 


10 komentářů

  1. Zuzky blog mám moc ráda, je strašně krásná! :) Jinak už právě i u ní obdivuji MAC Lightscapade, hned jak se dostanu do Prahy, jdu pro něj! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že blog znáš, je to jeden z mých nejoblíbenějších :) Kdybych si nedala nakupovací stopku, určitě už ho mám taky :D

      Vymazat
  2. Zuzky blog je snad můj nejoblíbenejší kosmetický :) a strašně ráda čtu všechny její články. Navíc se líčí dost podobně, výrazné rty a nude oči mě poslední dobou hodně baví :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky! Její články s líčením jsou moje nejoblíbenější :)

      Vymazat
  3. Taky mam jeji blog moc rada :-) Jinak produkty vypadaji vsechny skvele, ale jsou trochu nad moje aktualni financni moznosti :-D

    OdpovědětVymazat
  4. hmm, máme hodně podobných oblíbenců! Lancome stíny se mi moc líbí, kdysi jsem měla podobnou paletku, kdoví kde je jí konec... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky díky tomu mě Zuzky blog zaujal, mám s ní taky spoustu podobných oblíbenců :)

      Vymazat
  5. Jee supr článek Lindi, moc děkuju za chválu!;) Vidíš, s tou paletkou Flormar a Naked Basics mě to vůbec nenapadlo.;)

    Holky jste strašně hodný, hrozně moc děkuju, jsem dojatá.:-P
    Z.

    OdpovědětVymazat
  6. Boží! A super, že si chválí MRC od Kiehl's. Těším se, až ho začnu používat. :)
    Určitě kouknu ke slečně na blog.

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig