Review: Burberry Light Glow Blush

I'm finally back with another review & today we talk blush. I must admit my heart skipped a beat when I opened this Burberry Light Glow Blush in Peony. Well I mean who doesn't love a bit of Burberry Beauty, right? I'm already a huge fan of their shadows but I wanted to try more (and still want to) to see how I like the whole range.

Now these are said to be a lightweight blushes that give the skin bright fresh glow. I wanted to pick up an everyday shade which I knew I'm gonna get a lot of use out of. Peony is what I imagine when someone says blush as it's just the most classic baby pink with a bit of shimmer. It gives your face that natural flush for a fresh look & don't worry the shimmer is not really visible - it just gives more of a sheen to your cheeks. The blush itself contains a wild rose extract for moisturising benefits and I really feel like this one didn't emphasis any dry patches on my cheeks (my skin is really dehydrated at the moment and I had this kind of problem with some of my other powder blushes). I've been also surprised about the amount of product you get - these contain 7g of product (for example NARS blushes contain 4.8g and Topshop Cream ones contain 4g) so you really get a lot of product for the price you pay. The longevity is what I would call a standard, stays on for about six hours without visible difference. The shade might not look like much in the pan but it looks stunning on the face & it's a great blush to pair with bolder lips. Overall I'm really pleased with this blush and I want to try something else from Burberry even more. Maybe a nailpolish or one of their lip products? 

Have you ever tried anything from Burberry Beauty?
(The swatch wasn't really visible on photos but I'll show you this one in action later this week!)



CZ
Po delší době jsem tu zpátky s recenzí a dnes se podíváme na mou novou tvářenku! Musím přiznat, že když jsem u vánočního stromku tuhle Burberry Light Glow Blush v odstínu Peony otvírala, zastavilo se mi srdce. Přeci jen dostat něco od Burberry, se Vám nestane každý den. Jejich kosmetickou řadu jsem si oblíbila díky Taupe Brown stínu a rozhodně bych se nebránila vyzkoušení něčeho dalšího. 

Tyto tvářenky by měly být lehounké a dodat tvářím svěží a rozjasněný vzhled. Chtěla jsem si vybrat co nejvíce nositelný odstíny, u kterého budu vědět, že ho vážně unosím (přeci jen cena této tvářenky není nejmenší - cena na oficiálních stránkách je něco málo přes tisícovku, poštovné je zdarma a zboží si také můžete nechat poslat k osobnímu vyzvednutí do Burberry Store v Pařížské). Tento odstín bych popsala asi jako přesnou definici slova tvářenka - vážně je to barva, kterou si představím, pokud někdo vysloví slovo tvářenka. Je to jemná růžová s lehkým třpytem, který se na tvářích promění spíše v lesk, tudíž se nemusíte bát velkého třpytu. Samotné složení obsahuje extrakt z divoké růže, která pleť hydratuje. Opravdu jsem si všimla toho, že tato tvářenka vůbec nevysušovala mou již tak dehydratovanou pleť (v tuto chvíli mám pleť vážně hodně suchou a některé pudrové tvářenky mají tendenci suchá místa zvýrazňovat). Věcí, ze které jsem byla vážně překvapená, je gramáž tvářenky. Už od první chvíle mi přišla velká, ovšem až při porovnání gramů produktu mi došlo, o kolik větší je. V balení je 7g produktu, oproti tomu například NARS tvářenky obsahují 4.8g a Topshop krémové tvářenky 4g. Tento odstín možná na první pohled nevypadá nijak mimořádně, v tom je ovšem jeho kouzlo. Celkově mám z tvářenky velkou radost a chci teď vyzkoušet další Burberry produkty o to víc! Možná nějaký lak na nehty nebo produkty na rty?

Vyzkoušeli jste někdy něco od Burberry Beauty?
(Nepodařilo se mi vyfotit swatch tak, aby vypadal věrohodně. Uvidíte ji ale v příštím #fotd!)

8 komentářů

  1. Wow! I didn't know that they contained so much product - perhaps that justifies the purchase haha! I don't have a Burberry counter near me so I haven't managed to check out the range but their eyeshadows and blushes look GORG.

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I was surprised as well! We don't have one either but I've checked all the swatches at thebeautylookbook.com and tried my best to choose the right one. I'm really happy with it after all :)

      Vymazat
  2. Oh this looks so gorgeous in the pan! Will be great to see some swatches xxx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. As I mentioned I'm gonna show it in action later this week in fotd. It's really hard to capture the swatch with camera as it's quite light and sheer swatched.. :)

      Vymazat
  3. Ta tvářenka vypadá hodně dobře! Už jsem koukala na ty stíny jak jsi dávala do článku minule a asi to potřebuju vyzkoušet. :)
    www.sarkazelena.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě je můžu s čistým svědomím doporučit! Na internetu najdeš spoustu swatchů, které sedí se skutečností, to ti dost ulehčí vybírání :)

      Vymazat
  4. Vypadá naozaj skvelo! Ešte som od tej značky nič nemala no možno raz! :-)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  5. ta tvářenka vypadá fakt božsky! :3 <3

    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig