Shopping My Stash

I think this happens to every makeup junkie out there. You just forget about some of your stuff even though it used to be one of your favourite products. I got a lot of beauty stuff I have to admit but I force myself to dig into my collection from time to time to search for those bits I forgot about. And here's what I found this month. I'm kinda thinking about doing this every month or every other month so we shall see.

Let's talk about the base first. I own a lot of makeup in general and I tend to fell in love with one foundation and just forget about those other ones. If you've read my first ever post on this blog (here) you may know I really liked the Rimmel Match Perfection at that time and I really want to start using it again. I also re-discovered my L'Oréal True Match Concealer earlier this week in a #fotd and it really is one of the best concealers ever. And I also found my Clarins Instant Smooth Perfecting Base which I used to love but I always forget about primers in general. Now can we just stare at the NARS perfection for a few minutes? I got this One Night Stand Cheek Palette for Christmas last year and even though it's perfect in every single way I don't reach for it as often as I would like to. It has everything - four blushes, one contour and one highlight which makes it perfect for traveling. Lip products are my weakness and I try to use as many during each month as I possibly can. And for this one I want to force myself to use my MAC Mangroove and all of my Topshop ones. And last but not least I found the Estée Lauder Lash Primer Plus which I discovered about two years ago but I still love it. Been using it for the past two weeks and yep. Still loving it. 

Do you tend to forget about some of your makeup?

CZ
Myslím, že se tohle stává valné většině 'makeup junkies'. Na některé produkty prostě občas zapomeneme, i když jsme si mysleli, že jsou to jedny z našich nejoblíbenějších produktů vůbec. O to hezčí je se jednou za čas prohrabat svou kolekcí a najít tyhle starší poklady. A tady je pár produktů, které jsem našla tenhle měsíc. Také přemýšlím, že bych od ledne začala tyhle články psát častěji, tak uvidíme, jak to všechno dopadne. 

Jako první se snažím znovu používat svůj Rimmel Match Perfection makeup. Většinou se zamiluju do jednoho makeupu a ten pak používám celou věčnost. Nedávno jsem ale procházela staré články a v tom úplně prvním (tady) a vzpomněla jsem si, jak moc ráda ho mám. L'Oréal True Match Concealer jsem použila již minulý týden ve #fotd a stále si stojím za tím, že je to jeden z nejlepších korektorů vůbec. Zapomínání primerů je na mém denním pořádku, ale tenhle Clarins Instant Smooth Perfecting Base bych ráda začala znovu používat, jelikož krásně vyhlazuje pleť a tvoří skvělý podklad pod makeup. Můžeme se teď na chvíli zaměřit na tuhle NARS krásu? One Night Stand Cheek Palette jsem dostala loni k Vánocům a, i když je vážně nádherná, často na ni zapomínám. Příští rok ji ale určitě využiju na jakékoli cestování, jelikož v sobě ukrývá čtyři tvářenky, jeden highlight a Lagunu, takže je vlastně perfektní. Produkty na rty jsou moje slabost a mám jich opravdu hodně, proto se také snažím již každý měsíc použít co nejvíc. A pro tenhle jsem vybrala MAC Mangroove (možná i na Štědrý večer) a co nejvíc těch z Topshopu. A jako poslední jsem znovu objevila Estée Lauder Lash Primer Plus, který už mám asi dva roky a wow, pořád funguje tak skvěle, jako dřív.

Jaké produkty jste v poslední době znovu objevili vy?

6 komentářů

  1. I so guilty of neglecting makeup as well - especially when I get new stuff and I'm all about that! The Nars palette is so gorgeous! I really want to try a NARS blush, though I can see why you wouldn't reach for it often I guess. Mostly I tend to reach for singles rather than palettes - blush wise! I've been hearing a lot of good things about Rimmel Match Perfection, sounds like a really good one!

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I always tend to reach for singles as well. But I have to get into this one once again because it's a beaut!

      Vymazat
  2. tenhle makeup poslední dobou taky používám nejčastěji! společně s Mac strobe krémem :)

    OdpovědětVymazat
  3. tohle se mi také bohužel stává :/ asi si budu muset dát novoroční předsevzetí, abych svůj kosmetický arzenál rovnoměrně využívala :) ta NARS paletka je božská! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky bych si nějaké podobné měla dát, jinak ty svoje věci už nikdy nevypotřebuju haha :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig