Review: Kevyn Aucoin Creamy Duo

First of all can we just talk about the Y in Kevyn for a while? I had to re-write the title of this post multiple times just because I always write Kevin. It seriously drives me crazy. But let's move to the actual product I want to talk about today! Everyone and their mothers rave about the Kevyn Aucoin Sculpting Powder but I just couldn't justify the price for 'just' a contour powder. So I went for this beaut duo instead!

I've been interested in the Kevyn Aucoin Creamy Glow Duo in #4 (Candlelight/Sculpting) ever since I saw it on LWSS. The strange thing about this is that the highlight part of the product is actually way bigger than the sculpting one but you only need the tiniest bit of both & I love using Candlelight on my eyes as well so after all I'm pretty happy that the highlight side is bigger. Now the Sculpting side has the most amazing grey tone to it which makes it really nice and natural on the skin. Even though it can look a bit too dark for lighter skintones once blended out it's almost non-visible (in a good way if you know what I mean). It needs a bit of work to blend out and I prefer using my fingers with it (as you can nicely warm up the product with them). But once you blend it out it looks amazing! The Candlelight doesn't really show up swatched but mixed with a bit of sunshine on your face? Amazing and the most natural lit from within you could ever imagine. Really. Aaah I'm so glad I picked this up! I think this would work for many skintones as you can use as much product as you wish and it still looks natural. Definitely one to try out!

Have you tried anything from Kevyn Aucoin?



CZ
Můžeme se nejdřív pobavit o tom Y v Kevyn? Název tohohle článku jsem přepisovala asi desetkrát a kdykoli mám napsat Kevyn, skončím u Kevin. A už z toho vážně šílím. Nicméně pojďme se raději podívat na samotný produkt, jelikož z něj šílím v tom kladném slova smyslu. Kevyn Aucoin Sculpting Powder je holy grail snad úplně každého, já se ale pořád nemůžu dostat před jeho cenu, jelikož zaplatit tolik jen za contour powder prostě nemůžu. Proto jsem se raději rozhodla pro tohle krásné duo!

Kevyn Aucoin Creamy Glow Duo in #4 (Candlelight/Sculpting) mě zaujalo už před nějakou dobou na LWSS, a tak nějak jsme rovnou věděla, že ho dřív nebo později budu mít. Jedna trochu zvláštní věc na tomhle duu je fakt, že highligh část je o dost větší, než sculpting část. Jelikož ale potřebujete jen maličko produktu, vůbec to nevadí a highlight část vypadá krásně i na očích, tudíž je vlastně dobře, že je větší. Sculpting část má krásnou hnědou barvu s šedým podtónem a díky tomu obličej krásně přirozeně vykonturuje. Možná na první pohled vypadá až moc tmavě pro takovou bleduli, jako jsem já, ale opak je pravdou. Můžete použít jen malinko a jakmile ho rozmažete, krásně se do pleti vstřebá a není skoro ani vidět (v tom dobrém slova smyslu). Zato highlighter při swatchi na ruce skoro ani nevidíte, naopak na pleti je s trochou sluníčka neskutečný. Vlastně ani popravdě nevím, jak bych ho popsala. Vypadá prostě tak, jako byste se právě probudili v kreslené pohádce jako princezna. Haha. Ne, vážně vypadá strašně krásně a hlavně přirozeně. Jsem hrozně ráda, že jsem si toto duo pořídila a trochu teď přemýšlím i nad nějakým tím tvářenkovým. Hmm.

Vyzkoušeli jste někdy něco od Kevyn Aucoin?

4 komentáře

  1. nevyskúšala, ale veľmi rada by som vyskúšala zrovna čisto kontúrovací púder, len mi akosi zmizol zo všetkých eshopov, na ktorých som ho "čekovala":/, teraz si ma trošku zneistila, či by toto nebola lepšia voľba. Hlavne, keď rozjasňovač vraj tak krásne vyzerá naživo na tvári:DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem z něj vážně nadšená! už jen proto, že vypadá přirozeně a ne jako by sis tvář obalila třpytkami. takže pokud máš ráda přirozený look, rozhodně ho můžu doporučit :)

      Vymazat
  2. Haha mluvíš mi s tím "Y" z duše :D, mám to v nějakém článku blbě, ale byla jsem líná to předělávat.:-P Já teda s těžkým srdcem přiznávám, že jsem si ten Sculpting Powder za tu šílenou cenu pořídila, naštěstí to bylo v librách a mně tohle přepočítávání nikdy nejde, tak si plně neuvědomuju, že za tu cenu bych nakoupila jídlo pro celou rodinu na několik dní.:D Jinak ho mám ale hrozně ráda a taky bych se nezlobila za další přírustek.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. žejo! já z toho pořád umírám:D já bych se za další taky určitě nezlobila, ale ty ceny! :(

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig