Review: Diorskin Nude BB Creme

There was no need for me to buy another base product I know but I just wanted this one so bad and once I got a gift card for my birthday it was just sceaming my name. The Diorskin Nude BB Creme is hyped up all over the internet space and I've been really interesting in trying it out but do I really fly with the hype?

Now this BB Cream comes in three shades which could be enough but I'm a bit spoiled from the NARS Tinted Moisturiser color range. After all I picked up the lightest shade which is great but it's really cool toned - it really is almost pink. My skintone it warm-toned so it's not the perfect match but if I don't go overboard with it it's unnoticeable. The coverage is light but can be builed up to kind of a medium one. It does evens out your skintone an covers quite a lot of spots and redness. The finish isn't dewy nor matte it's just something in between - a semi-matte finish I would say. One thing- it did emphasis some of my dry patches which I didn't like at all. As my skin is really dry I need something that glides on those without making them more visible. Overall I'm not really sure what the hype is about. I mean it's not a bad product by any mean but it does nothing special and considering the price I think I wouldn't repuchase. 

Have you tried this one? 

CZ
Vím, že jsem rozhodně nepotřebovala další makeup, jelikož jich mám spoustu, ale když jsem k narozeninám dostala dárkovou kartu do Sephory, tenhle byl tak nějak první volba (samozřejmě po tom, co jsem odolala všem rtěnkám a jiným patlátkám na rty). Všichni si ho hrozně chválí, jsem na to ale stejně i já?

Tento Diorskin Nude BB Creme se prodává ve třech odstínech, na tom by asi nebylo nic špatného, kdybych nebyla rozmazlená od NARSu a jejich x odstínů Tinter Moisturiseru. Nakonec jsem vybrala ten nejsvětlejší, ale pokud máte hodně silně teplý podtón pleti, tohle bude asi problém. Řekla bych, že je skoro až růžový, což není úplně lichotivé, pokud máte pleť spíš do žluta. V malé vrstvě se to ale dá ustát a není nijak nápadný. Krytí je lehké, dá se ale bez problémů vrstvit a hezky sjednotí pleť a zakryje drobné pupínky. Musím ale zmínit jeden problém, který s ním mám a to fakt, že zvýrazňuje suchá místa, což je s mou suchou pletí celkem problém. Finish není ani matný ani dewy, prostě něco mezi, na obličeji vypadá moc hezky a T-zóna se i bez pudrování nemá tendenci mastit (samozřejmě pokud máte mastný typ pleti, rozhodně bych ho přepudrovala). Popravdě jsem z něj trochu zklamaná a musím uznat, že bych si ho znovu nepořídila. Není špatný, ale také není nijak skvělý a to jsem za tu ceny tak nějak očekávala. 

Vyzkoušel někdo z Vás tenhle BB krém?

4 komentáře

  1. Great review-- I think you've saved me some money as I was considering buying this. However I don't think the shade range is large enough and I'm worried I'll not get a shade to suit me. I'm using Dior Skin Forever at the moment and it is really good, especially on my oily skin xxx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I'm glad I could help! and I really want to try the Dior Star Foundation so we shall see :)

      Vymazat
  2. :( I've never tried a BB cream before. Thanks for the review. Guess it goes to show price sometimes doesn't factor on how good the product will be x

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig