Christmas at Kiehl's

Are you like me and still haven't got all of the presents? Or are you out of ideas? Today I got a tip for you which is the Kiehl's Craig & Karl Limited Edition packaging. I've visited Kiehl's yesterday and I had to share this with you because I just loved the look of the products!


Kiehl's teamed up with the New York Desginer Duo Craig & Karl and dressed up some of the best selling products! And if you're not a fan of classic festive design this is something for you! It's colorful, funny and still festive looking without being boring at all. You can get the Creme de Corps Whipped Body Butter (also in limited edition lavender or grapefruit scent), the classic Creme de Corps (even the huge one with a practical pump) or their cult classic Ultra Facial Cream which I actually got for myself (which means review coming after Christmas!). You can also make your own gift set and the stuff will wrap it for you into the cutest Craig & Karl bag! What do you think about the packaging? Yay or nay? I'm a huge fan I have to admit!

Hope you all have great weekend!


CZ
Jste na tom stejně jako já a ještě nemáte nakoupeny všechny dárky? A ještě k tomu Vám již docházejí nápady? Dnes mám pro Vás tip na krásný dárek z Kiehl's. Sama jsem obchod navštívila včera musela jsem se s Vámi o pár obrázků vánoční kolekce podělit. 

Kiehl's se letos pro svou vánoční kolekci spojil s New Yorkským designerským duem Graig & Karl a oblékl několik svých nejprodávanějších produktů do slavnostnějšího kabátku. A pokud nejste zastánci klasických vánočních motivů, tohle je přesně něco pro Vás. Design produktů je veselý, pestrobarevný a zábavný a přitom docela jiný. K dostání je Creme de Corps Whipped Body Butter (který můžete dostat také v limitované grapefruitové a levandulové vůni), klasický Creme de Corps (i i v praktickém balení s pumpičkou) a jako poslední je k dostání kultovní Ultra Facial Cream, který jsem si nakonec koupila sama pro sebe (jelikož můj Clinique krém je už téměř pryč). Můžete si také z produktů vyrobit vlastní dárkový balíček a nechat si ho zabalit do krásné Craig & Karl taštičky. Tak co, líbí se Vám balení od Kiehl's? 

Krásný zbytek víkendu všem!



4 komentáře

  1. Design jich obalů je vážně nádherný! :)

    OdpovědětVymazat
  2. mohli by rozjet více prodejen, já bych se rozhodně nezlobila :)) moc ráda bych něco vyzkoušela!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to by rozhodně mohli! hlavně nějaká mimo Prahu by se myslím hodila :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig