FOTD: Brown Smokey Eyes

I haven't been into brown smokey eyes lately but for an unknown reason I just felt like throwing it on last week. And when I do there are several products I reach for the most. Do you go for browns on a daily basis or are you more like me (a cool-toned kinda gal)? But let's take a look at my go to browns now. 

I usually start with my all time favourite Maybelline Color Tattoo in On-n-On Bronze which looks amazing on its own but I like it as a base as well. Keeps the eyeshadows on longer. The next thing I love to use is the BareMinerals The Epiphany Duo especially the shimmery shade which is just spot on in every single way. And of course a bit of that matte chocolate brown to darken everything up. One thing I have to do when I feel like going for smokey eyes is a liner - and those ones from Rimmel are fab! I fell in love with this brown one - it has a bit of shimmer and amazing lasting power. And of course there should be a lot of mascara going on. For this purpose the MUFE Smoky Extravagant is a winner. A lot of volume. Likey.

What about you and brown smokey eyes?
(PS: Could anyone tell me why Blogger makes every picture of me loking like it's been photoshopped?)


CZ
Nevím proč, ale poslední dobou šly hnědé stíny na oči úplně mimo mě. Máte to tak taky, že Vás o hodně víc baví cool-toned neutrální barvy, prostě něco do šeda a stříbrna, než klasická čokoládově hnědá a zlaté? Nebo jsem tady jediná? Nicméně minulý týden jsem na ty klasické hnědé smokey eyes měla chuť, tak se pojďme podívat na mé go-to produkty, pokud tato situace nastane. 

Ráda začínám s jedním z mých nejoblíbenějších produktů vůbec - Maybelline Color Tattoo v odstínu On-n-On Bronze. Ráda ho používám i samostatně, ale u výraznějšího líčení vytvoří krásný podklad a všechno pak vydrží déle! Oldie but a goodie. Dalším mým go-to produktem je tohle krásné duo od BareMinerals v odstínu The Epiphany, o kterém jsem psala někdy v začátcích tohohle blogu. Třpytivý odstín je skvělý na celé víčko a matná hnědá je perfektní pro ten smokey efekt. Jedna z věcí, bez které nezvládnu smokey eyes je tužka na oči a tyhle od Rimmel jsou skvělé. Zrovna tahle hnědá má v sobě miniaturní třpytky, které nevadí ani na vodní lince a ještě k tomu skvěle vydrží. No a samozřejmě musí být hodně řasenky a pro tento účel se mi osvědčila má nová MUFE Smoky Extravagant (která byla součástí narozeninového setu, který jsem dostala v Americe k narozeninám, to není špatné, ne?). Dodá spoustu objemu a přesně ty výrazné řasy, které jsou k tomuto líčení potřeba. 

A co vy a klasické hnědé kouřovky?
(PS: Mohl by mi prosím někdo říct, proč díky Bloggeru každá fotka mého obličeje vypadá, jako bych ji dvě hodiny photoshoppovala? Grrr)

8 komentářů

  1. Absolutely stunning! Bronzey brown smokey eyes are so gorgeous. I absolutely love the look of the Bareminerals duo!

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. thanks lovely! It's actually one of my favourite duos ever :)

      Vymazat
  2. Love these, such a pretty colour combo!
    Maddy, xo // UNSTITCHEDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. thank you! the duo is actually all you need for a perfect smokey eye :)

      Vymazat
  3. fab smokey eye!

    xo T.
    initialed.ca

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig