REVIEW: DIOR LIP GLOW

There is a lot of luxury products that are called cult for a reason. And it's always exciting to try these products for the first time. The downside is that these products are usually quite expensive and let's be honest, who wants to spend that much on for example lip balm. That's why I was so happy when my mum picked up the Dior Lip Glow at the airport for me so I could finally test it out properly. It's said to be a sheer balm that enhances you natural lip color while protecting and moisturising your lips. Sounds interesting so let's see what I think about it. 

It's formulated with color reviver technology so the balm somehow reacts to the chemistry of your lips and creates the perfect shade for you. And it really has a different color on different people - on me it turns into a sheer bright pink, on my sister it's kind of a more natural light pink and on my best friend it turned into a pink with a hint of purple (yep I've really done a proper research haha). It feels so comfortable on the lips and it hydrates them (thanks to the mango butter in it). And it also contains SPF 10 which comes in quite handy. Now do I think you need it? The answer has to be no because no one really needs a lip balm which costs that much but if you're a sucker for nice packaging and you like the idea of color revealing lip balm which hydrates your lips, this is the way to go. 

Have you ever tried a color revealing lip product?

CZ
Je hodně luxusních produktů, které jsou právem nazývány kultovními. A je vždy zajímavé je vyzkoušet a potvrdit si (nebo v horším případě si vyvrátit) vše, co se o nich říká. Problémem těchto produktů je ale ve většině případů jejich cena, protože řekněme si to na rovinu, komu se chce utratit jmění třeba za balzám na rty. Proto jsem byla nadšená, když mi mamka z poslední dovolené přivezla  Dior Lip Glow a já tak měla možnost ho pořádně vyzkoušet a něco Vám tu o něm napsat. Měl by to být balzám na rty, který zvýrazní přirozenou barvu Vaši rtů a zároveň je hydratuje a chrání. To zní zajímavě, tak se na to podíváme.

Je vyroben s color reviver technologií (moc nevím, jak bych tohle přeložila), což znamená, že nějakým (pro mě záhadným) způsobem reaguje na chemii Vašich rtů a vytváří tak Váš perfektní odstín. A vážně funguje na každém jinak, já jsem skončila s docela výraznou, ale přitom stále přirozenou růžovou, ségra zase s jemnější baby pink a na mé nejlepší kamarádce to byla růžová s kapkou fialové (udělala jsem pořádný průzkum haha). Na rtech je strašně příjemný a díky mangovému máslu je i hydratuje. A také obsahuje SPF 10, což je taková příjemná třešnička na dortu. A teď už k tomu nejdůležitějšímu - potřebujete ho? Odpověď musí být ne, protože kdo doopravdy potřebuje balzám na rty za takovou cenu? Nicméně pokud si potrpíte na balení (které je vážně krásné), baví vás ten color revealing efekt a zároveň chcete příjemný hydratační balzám, tohle je něco pro Vás.

Vyzkoušeli jste někdy něco s color revealing technologií?

4 komentáře

  1. Mám ho už od května a baví mě! Ráda ho používám v práci, kdy chci vypadat namalovaně, ale ne moc výrazně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na to je snad nejlepší! taky jsem z něj nadšená, jen ta cena :D

      Vymazat
  2. já teda z dioru nadšená nejsem, znám mnohem lepší za nižší cenu :) ale zase sestru to k Vánocům potěšilo mnohem víc než labelo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je strašně příjemný na rtech ale samozřejmě je to drahá sranda a dají se sehnat i levnější alternativy :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig