The Wait Is Over: Topshop Head Over Heels Blush


Does anyone actually remember this post? I've been raving about this blush ever since and trust me I had hard time getting it. The situation at Topshop here in the Czech Republic is kinda crazy right now. Prices almost doubled in the last few months and I wasn't really sure whether I really want to pay 12 pounds for it or not. When I went to Topshop last week I was in a shock. They had it for 5 pounds and I was screaming inside. And now Topshop Head Over Heels Blush is finally mine!

The main reason why I wanted this blush so badly is the formula. I love Topshop blushes and I've been raving about them for ever (if you can get one, do not hesitate!) and this color is something out of this world. It look peachy at first but it has a hint of red and pink in it as well. The formula is as amazing as I expected (it's a cream to powder) and it stays on really well (for about six-seven hours). If you're interested in trying cream blushes I highly recommend these - they came out with really nice shades for the autumn/winter '14.


has anyone tried Topshop blushes?


CZ
Pamatuje si vůbec někdo tenhle článek? O té tvářence jsem od té doby snila a věřte mi, že cesta k ní nebyla úplně snová. Situace v českém Topshopu je poslední dobou docela zvláštní - vše se zdražilo o skoro polovinu a výjimkou nebyla ani tahle tvářenka. Následovalo tedy rozhodování, zda ji za 399Kč vážně chci. Po dlouhé době se mi vyplatilo počkat a minulý týden jsem si ji odtamtud odnesla za krásných 178Kč (s uplatněním 10% ISIC slevy).  A tak je Topshop Head Over Heels Blush konečně moje.

Hlavní důvod, proč jsem ji chtěla, je samozřejmě její konzistence. Je cream-to-power, což mi osobně vyhovuje nejvíce. Nejzajímavější je na ní ovšem barva. Zprvu se zdá být broskvová, má v sobě ale i růžové a červené tóny, prostě takový mix všeho. Konzistence i výdrž je skvělá, jak jsem čekala (na tváři vydrží okolo šesti až sedmi hodin) a stejně jako její sestřička Afternoon Tea dodá pleti přirozené glow a krásný svěží vzhled. Pokud chcete vyzkoušet krémové tvářenky, tyhle mohu jedině doporučit - zvláště krásné nové barvy, které připravili na podzim/zimu '14.


zkoušeli jste někdy Topshop tvářenky?

Žádné komentáře

Okomentovat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig