NARS Contour Blush - a perfect contour?


Yep, another NARS hype. You all know I'm kinda obsessed with their products but this one? Oh myy I can't really control myself. The new Contour Blushes are just amazing and I'm gonna tell you why. 

Now at first I should mention the only downside of this product - sadly it's not available at European Sephoras (and it won't be). You can get it at their website (HERE), at their official stores and at Sephora in America. I was lucky enough to borrow it from my friend Bara who I mentioned before. And trust me I want it sooooo bad that I'm not sure if I manage to wait 'till I got to Singapore (which was my original plan). But let's talk about the product itself. NARS describes this as a product great for creating a natural-looking dimension for the face with a lightweight luminous finish. And that's basically what it does.
 It comes in three shades (from the lightest to the darkest) Olympia - rose/ivory, Paloma (my favourite shade) - deep rose/pink beige and Gienah - amber/honey. As you can see it contains two shades - one for contouring and one for highlighting. The contour is so natural-looking and it blends out so well - I'm not gonna lie, I was blown away by it's finish. Another great thing about the contour shade is that the lightest one Olympia (even though I found myself reaching for the medium one Paloma the most) is actually really light so it's gonna be perfect for those Snow Whites around here. The contour shade is matte with no shimmer whatsoever which creates the most amazing shadow-like contour. And the highlight shade! It's matte as well which you may find quite strange but I promise you it's one of the best things I've ever tried because it's perfect for natural highlighting. I used it on the top of my cheeks, down the bridge of my nose, on my chin and even under my eyes to set my concealer. But the great thing is that you can use this product not only for sculpting your face - the darker shade will be perfect as a crease color and the lighter can be used as a brow bone highlight! That's what I love about NARS products. So do I think you need this? YES if you're looking for a great multifunctional contouring product (as you can really build it up to a strong contour as well). I can officially call this one of my favourite launches this year!


hope you liked this post and have a wonderfull weekend!
FACEBOOK/INSTAGRAM
_______________________________________
CZ
Ano, další NARS hype. Už všichni víte, že jsem na jejich produktech tak trochu závislá, ale tenhle? Nebudu své nadšení vůbec skrývat, nové Contour Blushes jsou pro mě jedno velké ANO!

Je třeba ale začít tou jedinou negativní skutečností. A to je to, že nejsou a ani nebudou k dostání v evropských Sephorách. Můžete je ale objednat z jejich oficiálních stránek (TADY), samostatných NARS obchodech a také v Sephoře v Americe. Díky Barče, kterou jsem již zmiňovala zde, jsem měla možnost dvě z nich vyzkoušet a abych řekla pravdu, nejsem si úplně jistá, zda dodržím svůj původní plán koupit si je až v Singaporu. Ale pojďme už mluvit o produktu samotném. NARS ho popisuje jako produkt skvělý pro vytvoření přirozeně vypadajících kontur obličeje společně s lehkým rozjasněným finishem. A to je vlastně přesně to, co dělá.
Vyrábí se ve třech odstínech (od nejsvětlejšího po nejtmavší): Olympia - rose/ivory, Paloma (můj nejoblíbenější) - deep rose/pink beige a Gienah - amber/honey. Jak jste si podle fotek určitě všimli, balení obsahuje dva odstíny - ten tmavší na konturování a světlejší poté na rozjasnění/highligh. Konturovací část je matná a na tváři vykouzlí přirozený stín, který vlastně skoro vypadá, jako byste na tváři nic neměli, jen jste se narodili s tak krásnými lícními kostmi. A roztírá se (nějaký jiný termín pro blends out, anyone?) vážně snadno! Další skvělá věc na konturovací části je fakt, že u nejsvětlejší varianty, Olympia, je vážně světlý, tudíž bude perfektní pro všechny Sněhurky (i když já jsem se nakonec přistihla, že nejradši používám Paloma). No a rozjasňovací část je také matná, což někomu sice může připadat zvláštní, ale já popravdě snad nikdy nezkusila žádný rozjasňovač, který by vypadal přirozeněji. Použila jsem ho na vrchní části tváří, na nose a bradě a dokonce i pod očima na zafixování korektoru. Všude fungoval a vypadal perfektně. Co je ale skvělé je fakt, že tohle 'duo' nemusíte používat jen na konturování. Tmavší část můžete použít do záhybu oka a světlejší bude sloužit perfektně jako highlight pod obočím. A to je právě to, co na NARS produktech miluju. Takže pokud se ptáte, zda si myslím, že tohle potřebujete, odpověď je ANO - pokud hledáte přirozený a multifunkční produkt ke konturování. Pro mě bezkonkurenčně jeden z nejlepších nových produktů tenhle rok!

doufám, že se Vám článek líbil a mějte krásný víkend!
FACEBOOK/INSTAGRAM


(crappy pic but I used Paloma and it looks waaaay better in real life I promise!)

2 komentáře

  1. toto mi nerob, ja asi skutočne toto duo potrebujem...hm, pripisujem na wishlist!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. potřebuješ! je to jeden z nejlepších new releases tento rok! :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig