NARS Pure Radiance Tinted Moisturiser


NARS describes this product as "your skin - almost bare, but better". Big words? I don't think so. It was on my wishlist for a long time and I've already been through two samples before picking up the full size so I though I can tell you something more about it.

Let's talk about the facts first - it retails for €38 on narscosmetics.eu and the packaging contains 50ml which is 20ml more than what you get in a classic foundation.  The packaging is classic NARS matte black with a little stripe which shows the actual color. It comes in 11 shades starting from the palest Terre Neuve (Light 0) and coming to the darkest Polynesie. The color range is really nice for a tinted moisturiser and even though I'm really pale I got the Finland (Light 1). It also has a SPF 30 in it which I find great for summer because your face will be protected all day long (great for summer festivals oh yes). Now on to my personal thoughts. I should start with the fact that I love it. It should reduce the appearance of redness and dark spots and even out your skintone - and it really does that. When you apply it your skin is really radiant and smooth without looking like you actually have something on it! It has a dewy finish just like your moisturiser would and it leaves your skin hydrated all day. Also the texture is quite similar to moisturiser - it's not liquidy. It's not a foundation so you can't expect it to cover everything but it's amazing for summer time when you don't want to cover your skin too much. I personally love wearing it every day because it seems like it helps my skin due to its ingredients (such as mineral rich seawater). If you're looking for something light for spring/summer time I highly recommend trying this one out.

hope you found this review helpful and if you have any 'full-review-request' just let me know!


CZ
NARS tento produkt popisuje jako 'Vaše pleť - skoro nahá, ale lepší'. Že jsou to jen velká slova? Nemyslím si. Měla jsem ho na wishlistu už hodně dlouho a během té doby už jsme stačila spotřebovat dva vzorečky, takže si myslím, že Vám o něm můžu říct něco víc.

Jako první se zaměřme na fakta. V Sephoře se dá koupit za cenu 1100Kč, takže to není úplně nejlevnější sranda, ale řekněme si to na rovinu - kdo takhle drahé věci kupuje bez 20% slevy, kterou tam mají snad každý týden. Balení, které je jako vždy narsovsky černé, obsahuje 50ml, tudíž o 20ml více, než klasický make-up. Možná je to z důvodu, že byste ho měli použít víc, nicméně já ho používám stejné množství, jako u make-upu. Barevná škála je dle mého názoru na tónovací krém skvělá (je v ní celkem 11 odstínů - od největlejšího Terre Neuve až po nejtmavší Polynesie. Popravdě nemůžu říct, zda se u nás prodávají všechny odstíny, ale nejméně osm (včetně toho úplně nejsvětlejšího) jich tam mají. Obsahuje také SPF 30, takže se bude krásně hodit na léto, kdy bude Vaše pleť potřebovat trochu té ochrany proti slunci (myslím, že to bude můj nejlepší kamarád na festivaly). Konzistence je tak akorát, něco mezi tekutou a tužší, přirovnala bych ji ke konzistenci moisturizing lotion od Clinique. Teď už ale k mým osobním pocitům. Nebudeme si nic nalhávat, zbožňuju ho. Měl by redukovat červenání a tmavá místa a sjednotit barvu pleti. Všechno tohle dělá na jedničku a k tomu vypadá tak přirozeně, že Vám až přijde, jako byste na pleti neměli vůbec nic, jen jste se nějakým zázrakem probudili s obličejem jako novým. Taky obličej celý den hydratuje, stejně jako by to udělal klasický hydratační krém. Není to make-up, takže nemůžete očekávat, že zakryje všechny nedokonalosti pleti, ale pro mě je to ideální pomocník na léto a na běžné nošení. Já osobně ho teď nosím každý den a nemůžu si ho vynachválit. Pokud hledáte něco lehkého, můžu ho jen doporučit.

doufám, že Vám tahle recenze aspoň trochu pomohla a pokud byste měli nějakou jinou žádost na recenzi - sem s ní! 

1 komentář

  1. Ten vypadá skvěle, dost jsi mě nalákala si ho na léto pořídit :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig