Beauty Talk w/ Katie


I'm always curious about other people's beauty favourites. This was the main reason why I've decided to do every now and then a little beauty talk with different beauties. I'm starting with amazing Katie who has a lifestyle blog which you can check out here.


We met in a little cafe in the centre of Prague and from the first moment I was just obsessed with Katie's makeup - so chic but still natural. First two things she grabbed out of her bag were the Balm Balm Rosehip Serum (oh yes, we're not done with Balm Balm haha) and the well know Caudalie Beauty Elixir. As I'm not the biggest fan of it (because of the smell) it was quite surprising for me that she really loves it (she's been through about four bottles already). In terms of makeup her routine has to be quite quick and long lasting (as she works a lot) so her favourites are the Bobbi Brown BB Cream, NARS Creamy Concealer and cream eyeshadows (such as Bobbi Brown in Velvet Plum or Maybelline Color Tattoo in On and On Bronze). You can already feel the Essiebutton influence, right? Such as Estée, Katie is a lipstick lover and she brought a lot of them to show me. She told me about her latest discovery which is the new Bourjois Rouge Edition Velvet in Frambourjoise (which I'm actually dying to try). You can also see another Bobbi Brown products there so you guessed it right - it's her favourite brand and she also collaborates with it for quite a while now. In the end we spoke about our current wishlist and here is Katie's - NUXE Reve de Miel, NARS Tinted Moisturiser or Sheer Glow Foundation and the Dior Addict Lip Glow.


we had a really nice time and I hope you enjoyed this post!
(product info is written under each photo)

Balm Balm Rosehip, Caudalie Beauty Elixir, Bobbi Brown BB Cream, Mac Idyllic Paint Pot, Maybelline Color Tattoo in On and On Bronze, BB Cream Shadow in Velvet Plum and BB Caviar Ink Eyeliner

CZ
 Vždycky mě zajímá, co nosí ostatní ve svých kosmetických taštičkách, nebo co jsou zrovna jejich oblíbené produkty. Tohle byl taky hlavní důvod, proč jsem se rozhodla občas udělat takový malý beauty talk s některou mou známou kráskou. Začínáme s Katie, která píše lifestylový blog, na který se můžete podívat tady.

Sešly jsme se v malé kavárně v centru Prahy a od první chvíle, co Katie přišla jsem milovala její makeup. Chic a přitom neutrální (a Vy se za chvíli dozvíte jak toho docílila). První dvě věci, které vyndala z kabelky byl Balm Balm Rosehip Serum a známý Caudalie Beauty Elixir. Jelikož nejsem zrovna největší fanoušek Beauty Elixiru (a to kvůli jeho vůni), byla jsem překvapená, když mi Katie řekla, že tahle lahvička je její už asi pátá. Používá ho ráno i večer a nemůže si ho vynachválit, tak si říkám, že bych se přes tu vůni asi měla konečně dostat. Co se dekorativky týká, většina věcí, co Katie používá při běžném nošení by mělo jít lehce aplikovat a vydržet dlouho (a to hlavně kvůli tomu, že hodně pracuje). Proto mezi její oblíbence patří Bobbi Brown BB CreamNARS Creamy Concealer a všemožné krémové stíny (od Bobbi Brown v odstínu Velvet Plum až k Maybelline Color Tattoo v odstínu On and On Bronze. Myslím, že už teď můžete cítit ten vliv Essiebutton haha. A právě stejně tak jako Estée, i Katie je tak trochu šílenec do rtěnek (přinesla mi jich ukázat vážně hodně). Třeba jako její nejnovější objev - Bourjois Rouge Edition Velvet v odstínu Frambourjoise, tekutou rtěnku, která vydrží celý den. Taky tu můžeme vidět další produkty od Bobbi Brown, tudíž jste už asi uhodli, že je to její nejoblíbenější značka a také s ní již nějakou dobu spolupracuje. Nakonec jsme se trochu zasnily a popovídaly si o našich wishlistech a tady máte něco z toho jejího - NUXE Reve de Miel, NARS Tinted Moisturiser nebo Sheer Glow Foundation a Dior Addict Lip Glow.


vážně jsme si to spolu užily a já doufám, že vy jste si zase užili tenhle článek!
(info o produktech je pod jednotlivými fotkami)

NARS Creamy Concealer, Bobbi Brown Pink Rose and  Uber Pink  , MAC Politely Pink, Bobbi Brown Rouge Pot in Pale Pink, Estée Lauder Pink Sand, Bourjois Rouge Edition Velvet in Frambourjoise

Žádné komentáře

Okomentovat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig