Emracing My Inner Samurai


While
While writing this post I realized a few thing. First: I don't really know what you should write to accompany a fashion related (I mean outfit) post. I don't like when fashion bloggers just mention what they're wearing and that's it. But on the other hand it's actually quite hard to come up with something meaningful that could still go nicely with the theme of the outfit/pictures/background etc. What do you think about this? 


Second: I'm getting back into fashion. This for sure has a lot to do with my work at COS and you'll here about that next time but man, I'm loving putting outfits together, browsing style inspiring sites and everything surrounding this. Third: I still don't know how to pose properly haha. This may make you laugh but I feel so strange trying to look layed back and casual while looking kinda cool (let's be real I'm just trying). Still need to figure out my personal style when it comes to outfit pictures but we're getting there! 

What would you say about more style related stuff here on Hi Lychee? My (unsaid) goal for this year is to give this blog a bit more personality and at this point I feel like doing more things style-wise. Next month it may be something different but for now I think you'll be seeing more awkward poses here on Hi Lychee. But don't worry, we'll still talk about beauty the most! 





Trousers - COS || T-Shirt - Weekday || Jumper - Orsay || Jacket - Mango || Bag - Mango || Watch - Skagen || Shoes - Adidas

CZ
Při psaní tohoto článku jsem si uvědomila hned několik věcí. První: Nejsem si úplně jistá, co bych měla psát k outfitovým článkům. Na jednu stranu mi vcelku vadí, když fashion blogeři k outfitu napíší jen, jaké oblečení si na sebe vzali a konec. Na druhou stranu ale není úplně jednoduché vymyslet smysluplný text, který by se ještě ke všemu tématicky hodil k outfitu, stylu fotek nebo pozadí. Jak tohle vidíte vy?

Druhá: Znovu se zamilovávám do módy. Tohle samozřejmě souvisí s prací v COSu a o tom si budete moci přečíst zase příště. Celkově si ale poslední dobou hrozně užívám vymýšlení outfitů, hledání inspirace a všeho kolem. Třetí: Pořád nevím, jak správně pózovat haha. Tohle pro vás bude možná hloupost, ale kdybyste jen tušili, jak blbě si připadám, když se snažím vypadat uvolněně a zároveň aspoň trošičku cool (buďme ale upřímní, vážně se jen snažím haha). Na nějakém osobitém stylu fotek (a těch póziček) musím ještě zapracovat, ale něco se rýsuje!

Co byste řekli tomu, kdyby se tu objevovalo trochu víc článků z oblasti stylingu a módy? Mým (nevyřčeným) předsevzetím na letošní rok bylo to, abych dala Hi Lychee trochu osobitější stránku a zrovna teď cítím, že móda je to, co mě baví. Za měsíc to může být klidně něco jiného, prostě uvidíme, kam mě mé nálady dovedou. Ale nebojte, pořád to tu bude hlavně o kosmetice!  



12 komentářů

  1. Boží! Já určitě hlasuju pro víc takových postů a abys věděla, tak pózuješ už teď dost cool :D <3

    OdpovědětVymazat
  2. postuj! jinak co se týče toho pózování, tak žádný strach, někteří to neumí dodnes (třeba já :)), nebo alespoň ne ve chvíli, kdy se něco fotí na blog ha.

    OdpovědětVymazat
  3. super kalhoty! ktory je to pls model?
    S bodom c.1 bojujem neustale. A uz som si niekolkokrat povedala, ze na to kaslem a len popisem, co mam oblecene a bude :D 'dnes som mala naladu na cierne nohavice, ktore som doplnila bielym trikom..' meh!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle to jsou :) http://www.cosstores.com/cz/Women/Trousers/Wrap-front_trousers/46887-33354058.1#c-24480

      Haha já už si píšu i nápady na to, o čem psát, abych se pak nedostala k tomuhle :D

      Vymazat
  4. Rozhodně se outfitových postů drž, myslím, že se oblékáš fakt skvěle a jednoduše, což mě hodně baví. Zrovna tady mě zaujaly ty kalhoty, vypadají moc hezky!:)
    U mě teď probíhá šatníková revoluce, chytla jsem se "capsule wardrobe" od VDM, takže jsem zvědavá na to, co bude u mě probíhat následující měsíce za změny :D Snad jen ty pozitivní. :) K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, že se ti to líbí :) Já jsem Annou taky neskutečně inspirovaná právě capsule wardrobe a popravdě rozhodně nenosím víc, jak těch třicet kousků :)

      Vymazat
  5. Miluju! Moje velká inspirace. <3

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig