#HiLycheeBlogmas: My Thoughts So Far

As
As we're currently headed into the second part of #HiLycheeBlogmas I thought I would give you a bit of a feedback from me about how I feel about this whole blogging every day thing. The picture you can see above is not really related to this post but it's the last non-blog-y thing we snapped and as it is by far my favourite I wanted to share it with you. Love love love my family! But let's get back to the actual post!

1. Blogging every day is hard. Let's start with this fact first. Combining every-day blogging with work, school, family and everything is not as easy as it may seems. I truly admire everyone who posts every day. The main problem for me is that I always want to create good quality content so it takes me quite a lot of time to a) come up with new ideas and b) write comprehensive post in both Czech and English. 

2. Planning is the key. I should actually print this out and thick it next to my desk. Starting blogmas was quite a last-minute idea in my opinion and I started with exactly 0 posts scheduled. And even now I'm far behind my schedule. Spending one evening on thinking about post ideas will help you be more productive for sure!

3. It's all rewarding. Even though I sometimes feel stressed out about not having my posts ready on time etc the rewarding feeling afterwards is all worth it! I can also see increase in pageviews which I'm don't often think about but it's nice to see people coming back more often! 

How are you enjoying #HiLycheeBlogmas (as a reader/viewer) so far? 
Thanks for all the comments and kindness! 



CZ
Jelikož se kvapem blížíme do druhé poloviny #HiLycheeBlogmas, přišlo mi zajímavé vám povědět něco o tom, jak celé to každodenní blogování vnímám já! Obrázky, které tu dnes vidíte, sice nejsou s blogem nijak spojené - naopak jsou to poslední neblogové fotky, které jsem vyfotila - strašně se mi ale líbí a jsou na nich mé nejoblíbenější osoby na světě (<3), tak jsem vám je chtěla taky ukázat! Teď už ale zpátky k článku. 

1. Každodenní blogování je náročné. Začneme tím nejméně pozitivním. Skloubit práci, školu, rodinu a prostě všechno okolo s tím, že máte mít hotových sedm článků a dvě videa týdně, to je teprve dřina. I když jsem loni blogmas úspěšně zvládla, zas a znovu obdivuju všechny, kteří články přidávají každý den! Mým největším problémem je to, že se vždy snažím tvořit kvalitní obsah, tudíž a) vymyslet 30 smysluplných článků a za b) napsat je jak v češtině, tak v angličtině, zabere neskutečně moc času. 

2. Plánování je tou nejlepší cestou! Něco takového bych si měla vytisknout a nalepit nad pracovní stůl. Blogmas byly v mém případě trochu rozhodnutím na poslední chvíli, takže jsem začínala přesně s 0 předpřipravenými články. Pokud přemýšlíte, že byste někdy blogovali každý den, rozhodně si nejprve vyhraďte jeden večer na sepsání všech nápadů a na pořádné plánování. Vážně to pomáhá! 

3. Všechno je to vlastně hrozně uspokojující. I když to možná vypadá, že si akorát stěžuju, nakonec mám z #HiLycheeBlogmas skvělý pocit. Občas sice stresuju ohledně toho, že nemám napsané články, nebo že klasicky nestíhám, nakonec se ale vždy dokážu vyhecovat a dostat ze sebe to dobré! A očividně jste spokojení i vy! Pageview sice běžně moc neřeším, poslední dva týdny se ovšem vracíte víc a víc, za což vám moc děkuju! 

Jak si #HiLycheeBlogmas užíváte vy - čtenáři nebo sledující? 
Děkuji za všechny krásné komentáře! 

8 komentářů

  1. Ahoj! :) #HiLycheeBlogmas si užívám maximálně. Sleduji asi 10 blogů, ale na tvé články se těším skoro nejvíc! Držím palce, ať vydržíš až do konce a těším se na nové články a videa ;) A doufám, že taky jednou vyhraju nějakou tvou giveaway :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé Zuzi moc děkuju za takový komentář! <3 Jsem ráda, že se ti články líbí a budu držet palce! :)

      Vymazat
  2. Já jsem poslední dobou čím dál spokojenější a vážně se sem moc ráda vracím! Jen tak dál Lindi ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavý článek. Se vším se ztotožňuji. :D
    A fotky mě potěšily. Ségra je krásná. Vlastně vy všichni.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja by som to nezvladla :D Prave preto, ze sa tiez snazim pisat zmysluplne a dvojjazycne, mi priprava clanku zabera nemalu chvilku. Ale ani ja pageviews moc neriesim, takze pisem clanok raz za tyzden a vobec to nehrotim :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha já taky dvakrát vynechala a bylo to přesně proto, že jsem třeba nestihla vyfotit fotky, se kterými bych byla spokojená, tak se nedalo nic dělat :D Pageview jsou jen hezkou odměnou, pokud se tomu chceš věnovat 'profesionálněji', i když to o kvalitě nemusí úplně vypovídat :D

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig