Three Brow Gels That Look The Same But Aren't


Brows
Brows are having a moment right now we can all agree on that. Several brands released a lot of brow products over the past year or so coming from great ones all the way to those that aren't so good and today I wanted to share three 'plumping' brow gels from three different brands that look the same but are acutally quite different. 

  • Benefit Gimme Brow in Medium/Dark - The first and probably the most famous brow gel with tiny brush. I guess everyone is aware of this one and even though I like the shade of it - if you're brunette with cooler tones in your hair this will be perfect for you - I have to say the formula is a bit too wet for me, it grabs all the tiny and unwanted brow hair and applies a bit messy on me. 
  • Clinique Just Browsing in Black/Brown - This is an opposite to the Benefit's offering. It's not wet by any mean, has a mousse-y texture yet still grabs every singe brow hair you want to. I love the shade of it and the fact that it makes my brows look fuller and the only thing I'm a bit dissapointed about it that sometimes it feels like there's not enough product on the brush and you have to move the want inside of the tube quite a bit. But over all I really really like this one!
  • Estée Lauder Brow Now in Dark Brunette - The newest addition to my ever growing brow product collection and I have to say I'm so glad Estée Lauder finally came out with brow products (btw would you like to read a post dedicated to all of the new Estée Lauder brow products?). The texture of this one is a bit more vax-ey than those other two which means it's going to stay on well and it will really hold those brows in place. It's not too wet but I still have to control the amount of the product on the brush. But if you're looking for something that will hold your brows in place all day then this is for you!

I'm currently waiting for the Glossier Boy Brow and I hope it will stand somewhere between the Clinique Just Browsing and Estée Lauder Brow Now but if I had to choose I would probably go for the Brow Now just because it adds that little something something but still holds your brows all day. Even though I have to say that the Clinique Just Browsing is amazing for everyday wear and makes your brows look beautiful. Which means that my perfect brow gel would be the combo of those two. Sorry!

Which brow gel is your favourite? 



CZ
Na tom, že obočí zažívá poslední cca dva roky neskutečnou slávu, se asi můžeme všichni shodnout. Spousta značek v poslední době znovu a znovu přichází s novými produkty na obočí a některé z nich jsou skvělé, jiné téměř nestojí za zmínku. Dnes vám řeknu něco málo o třech gelech na obočí, které vypadají stejně, ale jsou vlastně dost rozdílné. 

  • Benefit Gimme Brow odstín Medium/Dark - Asi první a také neznámější gel na obočí s maličkým kratáčkem. Myslím, že no nemusím nijak dlouze představovat a i přesto, že oceňuji studený tón gelu (pokud máte tmavší hnědé vlasy se studeným podtónem, tohle bude skvělý odstín pro vás), už od začátku mi na něm vadí jedna věc. Je prostě až moc mokrý. Díky tomu se musíte hodně kontrolovat při jeho aplikaci a většinou máte gel i na místech, kde o něj příliš nestojíte. 
  • Clinique Just Browsing odsín Black/Brown - Tohle je naprostý opak toho, co nabízí Benefit. Gel má jakoby našlehanou texturu, není vůbec mokrý, spíš naopak. I přesto však obočí zahustí a vypadá díky němu, jako byste použili na vyplnění i tužku. Jediné, co mi na něm trochu vadí je to, že mi naopak občas přijde, jako by na kartáčku nebyl téměř žádný produkt a mám pocit, že rychleji vyschne. Rozhodně ale něco, co mohu doporučit! 
  • Estée Lauder Brow Now odstín Dark Brunette - Nejnovější přírůstek do mé stále se rozrůstající rodinky produktů na obočí a musím říct, že jsme vážně ráda, že v Estée konečně přišli s produkty na obočí (zajímal by vás samostatný článek o všech jejich nových produktech na obočí?). Oproti předchozím má tento gel spíše voskovou texturu a díky tomu obočí vážně zafixuje. Rozhodně není tolik mokrý, jako Benefit, nicméně musíte stále dávat trochu pozor, když ho nanášíte. Pokud ale chcete něco, co na obočí vydrží vážně celý den, koukněte na něj.

Na začátku prosince by se ke mně měl dostat Glossier Boy Brow a trochu doufám, že bude někde mezi Clinique a Estée Lauder. Pokud bych si ale měla vybrat z těch, o kterých jsem mluvila dnes, asi bych si znovu pořídila Brow Now, především díky výdrži. Hodně bych ovšem přemýšlela i nad Just Browsing, protože s ním obočí vypadá prostě skvěle! Takže jednoduše potřebuju mix těchto dvou!

Jaký je váš oblíbený produkt na úpravu obočí?


12 komentářů

  1. I really need to work on my brow game. So I may have to invest in one of these xx

    Miss Kitty Kaos (Adventures Of A Riot Grrrl)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. If you're just starting with brow gels I would recommend the Clinique one as it's really easy to work with! :)

      Vymazat
  2. Obočí je důležité, s tím souhlasím. Pro mě možná dokonce nejdůležitější, vzhledem k tomu, že ho mám dost nestejnoměrné a tak ho vždy vyplňuji stínem nebo tužkou. Gel jsem zatím nezkoušela, většinou mi nevyhovovaly odstíny :( ale asi bych si vybrala ten Clinique!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud ti nevyhovovaly odstíny, tak se zkus podívat právě na Clinique, mají jich několik a myslím, že si určitě vybereš! :)

      Vymazat
  3. Já používám clear gel od Tweezerman a vyhovuje mi:) Chtěla bych ale vykoušet ten od Benefit, když o něm všichni tak básní. Poměr cena a množství produktu mě ale odrazuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych šla raději do jiných, než Benefit, je sice fajn, ale právě cena je trochu mimo :/

      Vymazat
  4. Určitě má obočí teď pozornost jakou nemělo nikdy a díky bohu za to :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha přesně tak. A já zase děkuju za to, že jsem se umoudřila a přestala ho zběsile trhat jako v patnácti :D

      Vymazat
  5. Ahoj Lindi, já si poslední dobou na obočí dávám opravdu záležet, zjistila jsem totiž, že jakmile mám upravené obočí, stačí mi už jen rtěnka, pár tahů řasenkou a můžu vyrazit a vypadá to dobře. K vyplnění používám stín z UD Naked Basics 2 a na zafixování Just Browsing od Clinique, který je vážně perfektní. Až dojde, určitě na tvé doporučení vyzkouším ten od EL :) díky za článek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, přesně tak, obočí stačí a pak už je vše kolem vedlejší haha :D :) EL určitě vyzkoušej! :)

      Vymazat
  6. These mini brow gels are all the rage! I think Essence brought one out too, for a budget option! I have Gimme Brow and I really like it, but don't think I'll repurchase mostly because it's so expensive for such a tiny tube...why do all of them have to be so tiny?!

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I know I really want to try that one again! So true, Benefit is really expensive for what you're getting. Try Clinique if you have a chance!

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig