Protecting My Skin w/ Bioderma Atoderm

I'm
I'm a huge believer in skincare. Not gonna bore you with how often you should cleanse your face or how important moisturizing is - I'll save that for next time - but today we'll talk about taking care of your skin especially during winter time.

As most of you probably know my skin is dry to very dry and I suffer from atopic eczema which mostly comes with the changes of the weather (so basically now, yay). I'm super trusty to my Clinique DDML+ so when I got a few products this Bioderma Atoderm range in the mail I wasn't all too sure. Luckily I gave in an I couldn't be happier about using these two! This whole range should nourish, sooth and protect your skin from the winter weather. I use the Nourishing Cream* for dry to very dry skin and man, is this stuff good. If gives a punch of moisture, smooths your skin and works great even under your makeup. And best of all - it brings back comfort to your skin. The Restorative Lip Balm* has more of that wax-y feeling to it and works wonders for dry, damaged and chapped lips. It's not as heavy as let's say the NUXE lip balm but that one (even though it works amazing) can be a too thick for me. Overall I'm super pleased with this range and if you have dry and sensitive skin and lack the moisture, comfort and basically everything that winter carries away then this is something for you! 

Have you tried any of Bioderma products before?

CZ
Jednou z věcí, ve které bezmezně věřím, je péče o pleť. Nebudu vás tu nudit tím, jak často byste si měli čistit pleť, nebo jak důležitá je hydratace pleti - to si schovám na příště. Dnes vám ale ukážu dva produkty, které se skvěle postarají o vaši pleť během zimy. 

Jak asi většina z vás ví, má pleť je hodně suchá a trpím atopickým ekzémem, který většinou přichází s výraznějšími změnami teploty a počasí (takže vlastně teď, yay). Jsem po většinu času věrná svému DDML+ od Clinique (který používám pro 'dvojí hydrataci'), takže když jsem dostala několik produktů z řady Bioderma Atoderm, nebyla jsem si úplně jistá, jak budou fungovat. Musím ovšem říci, že jsme neskutečně spokojená! Řada Atoderm je uzpůsobena k až 8 hodinové hydrataci a ochrany pleti, dále posiluje přirozenou obranyschopnost pokožky a zmírňuje její citlivost. Zvlášt poslední bod musím neskutečně vyzdvihnout. Během zimy mám často pocit nepříjemného 'napínání' pleti a nepříjemného pocitu - v posledních dnech jsem ovšem nic takového absolutně nepocítila. Nourishing Cream* mám ve verzi pro suchou až velmi suchou pokožku, nádherně hydratuje a překvapivě se i rychle vstřebává, tudíž je fajn pod makeup. A nejlepší je, že vážně dodá ten příjemný pocit, který mi většinu zimy chybí. Restorative Lip Balm* má naopak spíše voskovou texturu a je hutnější (ne tolik, jako například balzám od NUXE, ale ten je na den občas až moc hutný), příjemný na rtech a pomáhá suchým a popraskaným rtům. Celkově jsem s touto řadou vážně spokojena (jediné, co mi zatím nesedlo je sprchový gel, u kterého mi nevyhovuje jeho vůně, jinak mohu s klidem doporučit) a rozhodně musím vyzdvihnout krém! Pokud vaše pleť v zimě trpí a chybí jí hydratace a pocit pohodlí, rozhodně se na řadu podívejte!

Jaký je váš oblíbený produkt Bioderma?


6 komentářů

  1. Já od Biodermy používám klasicky micelárku, a mám i jeden denní krém, který je sice fajn, ale momentálně bych potřebovala právě něco více hydratačního :). Asi tuhle řadu taky vyzkouším, ted, když začne zima, tak se bude hodit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky klasickou micelárku a tu mám moc ráda! Je to taková moje stálice. A pokud sháníš něco víc hydratačního, tak tohel bude přesně ono! :)

      Vymazat
  2. Tady ta řada je moje nejoblíbenější, protože mám dehydratovanou pleť s dostatkem mazu a alergií :) (takže nemůžu nic voňavého a dráždivého). Ještě je od nich super to hydratační sérum, to používám na den. Taky mají tělová mléka, jiná bohužel nesnesu :/.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hydratační sérum jsem nezkoušela, ale určitě na něj kouknu! Děkuju za tip! :)

      Vymazat
  3. Tento krém jsem si koupila a musím říct, že mi pomohl na moji suchou pleť. Vždy se mi dělaly okolo nosu, na tvařích a u obočí suché šupinky, ale díky tomuto krému bylo vidět již během dvou použití jak se pleť zlepšila a dostala dostatečnou hydrataci. já jsem s krémem naprosto spokojená a o to víc, že je jeho cena velmi přijatelná a ani nemusím dávat moc produktu. Určitě ještě vyzkouším balzám na rty :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? To mám radost! Vždycky ráda slyším, že někomu produkt takhle pomůže :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig