One To Try: Clinique Deep Comfort Body Oil

Whenever
Whenever it gets just a bit colder my skin starts to act mental. Every part of my body feels tight and dry and I need a good body moisturizer BUT there's one little problem with this. I don't like how most body lotions or body butters feel on my skin. I could slap three different moisturizers on my face and be totally fine with that but when it comes to my body I just need something that hydrates but isn't too heavy or sticky. And I feel like I finally found the dream product. 


The new Clinique Deep Comfort Body Oil* contains a lot of good ingredients such as Chia seeds oil, jojoba oil or vitamin C & E. Thanks to this your skin will not only be hydrated but also conditioned and you will actually take care of it. I love that even though it's an oil it's not overly sticky and doesn't stain your clothes (or bed sheets as I usually apply it before I go to bed). You should apply it on clean skin after shower to boost the hydration and pay special attention to drier parts of your body such as elbows. The oil is supposed to not only hydrate and energize your skin but also to brighten it and bring life back to dull skin which may be the case in this colder weather. I have to say I haven't used anything else on my body for the past two weeks or so and I could't be happier! 

How do you combat dry skin in the winter time? 

CZ
Pokaždé, když se jen trochu ochladí, má pokožka začne doslova šílet. Celá pne, je stažená a neskutečně suchá, proto se musím víc a víc vracet k tělovým krémům nebo máslům. Problém je ovšem ten, že mi již od malička vadí mít na sobě hutný tělový krém. Na obličej si mohu dát klidně tři různé hydratační krémy naráz s jsem spokojená, u těla je to přesně naopak. Dnes vám ale ukážu něco, co si vážně užívám. 

Nový Clinique Deep Comfort Body Oil* (k dostání v buticích Clinique za cenu cca 1100Kč) by měl pokožku nejen hydratovat, ale také zjemnit a vyživit. Obsahuje spoustu skvělých látek jako například olej ze semínek chia, který díky více než 70% omega-3 mastných kyselin vyživuje suchou pleť, olej ze semínek jojoby, jež udržuje vláhu v pleti nebo vitamín C a E, jež jsou nezbytné pro udržení zdravé pleti. Na oleji je skvělé, že se i díky své skvělé hydratační schopnosti rychle vstřebává a na pokožce nezanechává nepříjemný film. Stejně tak se nemusíte bát toho, že by se olej obtiskl například na oblečení nebo povlečení (já ho totiž většinou používám před spaním). Olej byste měli nanášet na očištěnou pokožku nejlépe po koupeli, kdy je třeba dodat ztracenou hydrataci se zvláštní pozorností na obzvláštně suchá místa jakou jsou lokty či kolena. Olej při pravidelném používání nejen hydratuje, ale také pokožku vyživuje a dodává jí lesk, který během se může v tomto studenějším počasí vytratit. Posledních cca čtrnáct dní jsem ho používala velmi často a má pokožka jen jásá. 

Jak bojujete se suchou pokožkou vy? Máte nějaké zkušenosti s jinými tělovými oleji?


8 komentářů

  1. Mám to stejně, taky se mi pokožka bohužel hodně suší. Pár olejů jsem vyzkoušela, ale vždycky mi přišlo, že je vypotřebuju nějak moc rychle :D. Teď používám krémy Naturalium a jsem poměrně spokojená :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento zatím moc neubývá, ale uvidíme, jak na tom bude během dalšího měsíce třeba.. Přeci jen oleje jsou dražší a každé dva měsíce by se mi je kupovat nechtělo, to úplně chápu..

      Vymazat
  2. Tiež sa mi na pokožku najviac osvedčili oleje. Momentálne milujem bio olej od Kneippu, úžasne hydratuje a naviac vonia ako čerstvý grep :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kneipp vůbec neznám, takže moc děkuji za tip a kouknu! :)

      Vymazat
  3. Potřebuju ho a dlužíš mi ho! :D

    OdpovědětVymazat
  4. používám arganový olej přes zimu, je nejlepší :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig