October Favourites

I
I don't really want to discuss this again but how is it even possible that another month is over??? It's my birthday in two weeks, and Christmas in less then two months. Like what? I still can't believe it. But it's also time for my October favourites so let's dive in!

I'll get those base products out of the way first. I'm really enjoying the Charlotte Tilbury Light Wonder Foundation at the moment. Like a lot. As usual for me it's one of those light, dewy sheer to medium coverage foundations that doesn't emphasis dry patches and just works really nicely. Also I really got into Make Up For Ever base products and I have to give a shout out to their Mist & Fix. It hydrates the skin, gets rid of any powdery feel on your skin and extends the longevity of your makeup. Next we have a lipstick favourite and if you saw my Night Out GRWM (here) you probably know which one I'm talking about. It's the Estée Lauder Pure Color Envy in Red Ego* which is a dark berry red, super vampy and great for this time of year! And the red limited edition packaging is just everything! I'm not gonna rave about the NARS x Steven Klain Eye Shadow in Stud anymore, if you're interested just go check out this post (but it's the bomb). As you may noticed I'm really into my fragrances at the moment and the one I've been loving the most is the Jimmy Choo Illict*. The top notes are: orange & ginger, base notes are: honey-amber and sandalwood and heart notes are: rose & jasmine so as you could probably tell it's super sweet and floral. And I just love it, give it a smell! Lastly I was really into the Sephora Let It Snow Hand Cream* which is super moisturising, smells fruity and itsn't sticky and it's light blue so..

What have you been loving during October? And what are your plans for November?

CZ
Už zase nemůžu uvěřit tomu, že píšu tenhle článek. Říjen je za námi a přichází můj nejoblíbenější měsíc - listopad. Za dva týdny mám narozeniny, za necelé dva měsíce budou Vánoce a to znamená také spoustu kosmetických novinek a během mého narozeninového týdnu také několik dárků pro vás! Také budu během listopadu přidávat články nejméně čtyřikrát týdně a také se můžete těšit na dvě videa týdně! Nebudu ale předbíhat a nejprve vám ukážu své oblíbence za říjen! 

Co jste si během října oblíbili vy?
Krásnou neděli!

8 komentářů

  1. Ten stín je opravdu dokonalý, že si ho asi budu muset koupit. O Benefit primeru jsem toho zatím moc nečetla, ale musím říct, že obal mě taky moc nezaujal :D. Naopak mě velmi zaujala Jimmy Choo vůně, pokud je sladká, tak to je u mě 90% uspěchu :). A já si teď dost oblíbila třeba MUFE ultra hd makeup a Clarins rtěnky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vážně úžasný!! Na vůni se běž určitě podívat, já si ji neskutečně zamilovala <3 Ultra HD jsem zrovna začla používat a překvapivě jsme s ním vážně spokojená!

      Vymazat
  2. Lindo, tohle mi nedělej, ta rtěnka je úžasná, bože! <3 já jsem během října ve svém kosmetickém arzenálu "znovuobjevila" color tattoo v odstínů Metallic Pomergranate, ty jsou na podzim jako dělané :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hahaha promiiiiň! :D Ty mám taky moc ráda, jen nevím proč, ale na CT pořád zapomínám :(

      Vymazat
  3. Krásný fotky ! K Chooovi (haha) jsem čmuchala v Sephoře a váhám, jestli objednat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! Pokud jsi obecně přemýšlela o nákupu nové vůně, tak bych neváhala! :)

      Vymazat
  4. Este Lauder rtěnky mají tak krásné obaly! takovou ještě nemám.. mám tři, ale ty jsou všechny ve zlatém vroubkovaném. Taky nádherné, ale teď chci zase tuhle :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha a pak že obal neprodává, co? :D Jsou nádherné! :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig