FOTD: All Drugstore Face

As
As I mention a lot of high-end products all the time today I wanted to do a full-drugstore-face look just to show you some of my favorite more affordable products. I'm still prefer high-end beauty just because it always worked better for me but there are a few products I can highly recommend from the drugstore as well. 

Let's start with the base. I'm still a huge fan of the Bourjois Healthy Mix Serum Foundation, one of the best ones out there for sure. Everyone with drier skin seems to love it an I'm no exception. It's light but has enough coverage, hydrates and doesn't emphasis dry patches. One of my all time favorite drugstore products for sure is the Maybelline Fit Me Concealer which is for me less creamy version of the Urban Decay Naked Skin. When it comes to cheek products I'm all about Topshop! They do some of the best cream blushes in my opinion and their Glow Highlighter in Polished is just fab. Now on the eyes I used the Sleek i-Lust Eyeshadow Palette* which contains four powder and two cream shades and looks super beaut. The pigmentation is amazing, these colors blend really nicely and the cream shades are great as a shimmery top coat. The only problem I had with this palette is the longevity which isn't that great and the color tend to disappear throughout the day. Lastly for the lips I used my all time favorite lip liner from Essence in the shade Satin Mauve and the L'Oréal Rouge Caresse in the shade Mauve Cherie*. Both stunning and perfect for fall. All the products used are linked below as well!

What are your favorite drugstore products? Give me your recommendations!

Products used: Bourgeois Healthy Mix Serum in Vanilla, Maybelline Fit Me Concealer in 15, Sephora Contouring 101 Face Palette, Topshop Cheek Jelly in Sibling, Topshop Glow in Polished, Sleek i-Lust Eye Palette, Rimmel Scandal Eyes Waterproof Kohl Kajal in Brown, Maybelline Lash Sensational Waterproof, L'Oréal Brow Artist Plumper in Brown, Essence Lip Liner in Satin Mauve, L'Oréal Rouge Caresse in Mauve Cherie 

CZ
Dnes mám pro vás trochu jiný FOTD. Někteří mi občas píšete, zda bych mohla častěji zmínit také své oblíbené produkty z drogérie, tak jsem se rozhodla, že vám s nimi rovnou natočím krátké get ready with me. Stále jsem věrná spíše high-end kosmetice a to především proto, že mi takové produkty vždy vyhovovaly více, nicméně mám i několik drogérkových oblíbenců, tak snad to někomu z vás udělá radost. Určitě mi do komentářů napište, jaké video zaměřené na levnější produkty byste rádi viděli a já se budu snažit něco vymyslet! 

Jaké jsou vaše oblíbené produkty z drogérie? 
Krásnou neděli!

9 komentářů

  1. na tú paletku od Sleeku sa musím pozrieť, hneď ma zaujala :) a Maybelline Fit Me korektor musím tiež vyskúšať

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vážně moc hezká, výdrž sice není 100%, ale poměr cena výkon super :)

      Vymazat
  2. Fit me korektor taky používám :). Po Bourjois makeupech se dívám už nějaký pátek, ale nevím, který by mé spíšené pleti s mastnější T-zónou nejvíc sednul :/. A určitě se musím zajít podívat na tu rtěnku, odstín se mi moc líbí :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho naprosto zbožňuju! Na mastnější pleť by mohl sedět ten nový, co mají - Air Matt! :)

      Vymazat
  3. Já mám jedny Sleek stíny a prakticky je nepoužívám, ale tyhle, které jsi použila ve videu jsou opravdu skvělé. :) Je fajn, že jsi udělala pro změnu i video s cenově dostupnějšími produkty, ikdyž mě na tvém blogu baví číst hlavně o těch drazších :). Aspon vždycky vím, na co mám šetřit :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě svou jedinou Sleek paletku nedávno prodala, protože jsem ji vůbec nepoužívala, tahle je ale skvělá v mixu krémovek a pudrovek! :) Jsem ráda, že se ti líbí i články s dražší kosmetikou, přeci jen je to něco, co mě baví mnohem víc! :)

      Vymazat
  4. To je krásný! tu paletku od Sleeku teď používám taky dost často. :)

    OdpovědětVymazat
  5. po zkouknutí videa mám prostě čím dál tím větší nutkání jít si pořídit tu konturku :-D :-D ...a to essence v podstatě nemám moc ráda :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já od Essence jinak vůbec nic nemám, ale ty konturky jsou prostě boží, ty mám snad všechny! :D

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig