Easy Sunday #34: LUSH Store Re-Opening

Well
Well this post may not be interesting for all of you as it's mainly for the Czech audience but I wanted to share it with you anyway. I recently got the opportunity to visit a renovated LUSH store here in Prague and I'm blown away by how amazing it looks! 

As you may know LUSH opened their flagship store in London earlier this year. Our little Prague store had a makeover as well and it looks seriously beautiful. For some reason it looks a lot bigger and breathable, there's much more space where you can actually try products and so many new products! The one that caught my eyes the most was Elbow Grease for sure - a  hydrating balm for your elbows which can be also used to take care of your tattoos. And The Experimenter looks like a super cool bath bomb. I'm going to tell you more about their Halloween and Christmas stuff in a few weeks but I can already tell that it's amazing as usual. 

Which LUSH products are your favourite?







CZ
Jak jste si již asi všimli na Instagramu a dalších sociálních sítích, 2.10. proběhlo oficiální otevření rekonstruovaného obchůdku LUSH v Palladiu. Společně s několika dalšími jsem měla možnost obchůdek projít již o den dříve a musím říci, že je vážně nádherný! 

Za zmínku rozhodně stojí krásný design interiéru, který se v mnohém podobá interiéru flaship storu LUSH v Londýně. Spousta dřeva, bílé dlaždice a všude bylinky a všelijaké rostlinky! Celý prostor je krásně prosvětlený, vypadá větší (i když je ve skutečnosti stále stejný a je v něm ještě více produktů) a celkově působí o hodně příjemněji, než dříve. Nových produktů se k nám dostala spousta (tady je všechny najdete), mě nejvíce zaujal balzám Elbow Grease, který je skvělý nejen na suché lokty, ale také jako péče o tetování! Koupelová bomba The Experimenter vám ve vaně vytvoří nádhernou duhu a rozhodně je to jedna z nejhezčích bomb, jaké kdy LUSH měl. O vánoční a halloweenské kolekci vám napíšu samostatně během několika týdnů, už teď ale vím, že se máte na co těšit! A pokud máte možnost, rozhodně se do nového obchůdku podívejte a pořiďte si třeba jednu z čerstvých pleťových masek! Na konci článku se můžete podívat na krátké video, které jsem v LUSH natočila a za pomoc s ním patří dík Bárb, Mie i Domče.

Jak se vám proměna obchůdku líbí? A jaké produkty LUSH vás baví nejvíc?







4 komentáře

  1. Dneska jsem se tam byla podívat a vypadá opravdu mnohem lépe než předtím. Pořídila jsem si pár věcí do koupele, tak už se nemůžu dočkat, až je všechny vyzkouším :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že je krásný! :) Já právě musím taky vyrazit na pořádný nákup a udělat zásoby na zimu :)

      Vymazat
  2. už se těším, až se dostanu do Prahy a novou prodejnu omrknu :) nutně potřebuju nějaké jejich peeling na obličej a chci vyzkoušet masku na vlasy Roots! když vidím ty bomby, vyčítám si, že nemám vanu :((( :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si teď budu vanu neskutečně užívat haha. Všechno je to strašně krásné a skvělé je i to, že obchůdek už nevoní tak silně, takže se v něm dá vydržet déle :D

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig